Diskuzní fórum

Doporučení na seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Denyny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
18. 3. 2017 / 10:49:19 (před 7 roky)
off

Ahoj všem,
Moc vás chci poprosit o tip na seriál... Baví mě seriály typu Pretty little liars, Vampire diaries, Gilmore girls, New girl, Modern family, The middle, Riverdale, Awkward, Faking it, Cougar town, Friends, Sex in the city, Zoufale manzelky, Bing Bang theory, atd. Jsem spíš asi na ty klasický dívčí seriály - žádný velký scifi... Máte někdo prosím nějaký fajn tip? Děkuji moc :-)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
18. 3. 2017 / 11:02:02 (před 7 roky)
off

Jako první mě napadl Greek, pak Make It or Break It a One Tree Hill, hlavně Greek je naprosto parádní, určitě doporučuju. Jinak pokud chceš víc možností, tak v podstatě vše od stanice ABC Family (dnešní Freeform) a spousta od The WB/CW (např. Gossip Girl).

Denyny
18. 3. 2017 / 11:45:50 (před 7 roky)
off

Děkuji moc za tip. Ten Greek asi zkusím a u toho Make it or Break It jsem už chtěla začít dřív ale něco mě odlakalo. Co se týče one tree Hill to mi hodně doporučovala kamarádka ale já se nemohla dostat přes první řadu :-( Gossip girl jsem už taky viděla.. Těch seriálu je víc ale nechtěla jsem je všechny vypisovat :-))

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
18. 3. 2017 / 12:19:03 (před 7 roky)
off

Greek i Make It or Break it 100% doporučuju, patří mezi mé srdcovky :)

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 3. 2017 / 13:35:55 (před 7 roky)
off

Greek taky doporučuju, další mě napadá 10 důvodů, proč tě nenávidím a The Lying Game (vlastně přesně ty seriály od ABC Family, jak tu doporučuje Ragelly). Možná by se ti mohla líbit Džungle rtěnek, Veronica Mars, The Carrie Diaries a Hellcats. A ještě mě napadá Glee...první série jsou skvělé :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 3. 2017 / 13:44:56
Denyny
18. 3. 2017 / 19:20:02 (před 7 roky)
off

Tak ten Greek určitě zkusím. Jinak Lying game jsem viděla a mrzí mě že skončil. Veronicu Mars a the Carrie diaries jsem taky viděla a taky mě mrzí že skončil :-(

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
19. 3. 2017 / 08:04:51 (před 7 roky)
off

Zkus ještě Hart of Dixie, Melissa & Joey, Reign, Roswell, Samantha Who?, Selfie.

Jak jsi na tom s angličtinou? Protože pokud by sis poradila s anglickými titulky, mám toho mnohem víc.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 3. 2017 / 12:15:27 (před 7 roky)
off

Ještě mě napadá 90210-to by se ti mohlo líbit a možná Devious Maids-to jsem sice neviděla, ale je to od tvůrce Zoufalých manželek a co jsem slyšela, je to tomu dost podobné.