Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
rproch napsal(a):
Kdyz si nekdo klikne na ohodnotit a kdyz se prida epizoda do serialu. Nebo jeste lip, kdyz se epizoda zmeni z nevysilany na odvysilanou. A kdyz udelas default null a budes to pocitat jenom pro lidi co si to zapnou, tak se server ani moc nezapoti.
Takže při každým přidání k epky třeba k Big Bangu to přepočítá jen 8000 lidí. Pominu to, že během noci se přidá klidně i tisíc epek, jak postupně robot získává data. To bude v podstatě furt počítat, co kdo odkoukal.
Dobre, tak radsi cislo posledni odvysilany EP v tabulce serialu cislo posledni videny v Seriály ve watchlistu.
rproch napsal(a):
Dobre, tak radsi cislo posledni odvysilany EP v tabulce serialu cislo posledni videny v Seriály ve watchlistu.
Tam se zase dostaneš do průseru v okamžiku, kdy někdo nekouká postupně. Proto říkám, že to není triviální problém, jak někdo psal.
Mám beta verzi watchlistu, která to umí, ale je to právě moc výpočetně náročný.
To je fakt,
koukani na preskacku me nenapadlo. Ale klidne bych to vochcal tim, ze v nastaveni bude neco jako "Zobrazovat pocet odvysilanych, od posledni hodnocene" - jenom min kostrbate...
A i s timhle omezenim to bude super funkce.
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jestli/jak jde nastavit volbu zobrazování watchlistu dle data vysílání jako trvalou. Bůhví proč mi to tak před pár měsíci začalo samovolně přeskakovat na řazení dle názvu (resp. někdy jo a někdy ne, ale většinou jo)... Asi maličkost, ale pěkně mě to teda sejří :D
A v nastavení to máš hozené na řazení podle data, jo? Nepřeskočilo ti to náhodou tam?
Nene, tam je to dobře, a dělá mi to furt...:/ I na počítačích, kde jsem přihlášená 'trvale'...
Ahoj, jde nějak "zresetovat" seriál, který jsem už odškrtala, ale chci se dívat znova a pořád vědět, kde jsem skončila.? Popřípadě, když se překliknu a dám viděno u jiného seriálu, než jsem chtěla?
Jednou mi to šlo, že jsem si seriál znelíbila a znovu oblíbila, ale to mi teď už nejde. :( Díky, za rady ;)
Amynees napsal(a):
Ahoj, jde nějak "zresetovat" seriál, který jsem už odškrtala, ale chci se dívat znova a pořád vědět, kde jsem skončila.? Popřípadě, když se překliknu a dám viděno u jiného seriálu, než jsem chtěla?
Jednou mi to šlo, že jsem si seriál znelíbila a znovu oblíbila, ale to mi teď už nejde. :( Díky, za rady ;)
Když půjdeš na profil seriálu a rozklikneš si epizody, napravo je v možnostech "resetovat moje hodnocení", což vymaže (nevím, jestli to nechá jako viděné ve statistikách) všechna hodnocení u epizod.