Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím,
existuje nějaký software, který dokáže doplnit do názvů souborů jména epizod? Např. "Andromeda_S02E02.avi"-> "Amdromeda_S02E02_Konec-strategie.avi"? Něco, co umí přistupovat k datům tohoto serveru za účelem hromadného přejmenování? Či nějaký fungující script do např. AntMovie?
Díky :)
D3lc0 napsal(a):
Zdravím,
existuje nějaký software, který dokáže doplnit do názvů souborů jména epizod? Např. "Andromeda_S02E02.avi"-> "Amdromeda_S02E02_Konec-strategie.avi"? Něco, co umí přistupovat k datům tohoto serveru za účelem hromadného přejmenování? Či nějaký fungující script do např. AntMovie?
Díky :)
Existuje a jmenuje se TheRenamer.
Akorát nečerpá data od nás, takže s českými názvy bude problém.
lukascoolarik napsal(a):
Existuje a jmenuje se TheRenamer.
Akorát nečerpá data od nás, takže s českými názvy bude problém.
Díky za odpověď; právě o ty české názvy mi jde. V případě anglických řešení znám také (nicméně díky za ochotu s odkazem, příjemný přístup správců). Plánujete v bližší době vytvoření takového scriptu spolupracujícího s tímto webem i třeba oproti nějakým donatům? Je něco takového možné vzhledem ke kódu těchto stránek? S csfd & fdb není problém, zde se mi zdá tato možnost (vzhledem ke struktuře dat a množství obsahu) komplikovanější, nejsem ale programátor...
D3lc0 napsal(a):
Díky za odpověď; právě o ty české názvy mi jde. V případě anglických řešení znám také (nicméně díky za ochotu s odkazem, příjemný přístup správců). Plánujete v bližší době vytvoření takového scriptu spolupracujícího s tímto webem i třeba oproti nějakým donatům? Je něco takového možné vzhledem ke kódu těchto stránek? S csfd & fdb není problém, zde se mi zdá tato možnost (vzhledem ke struktuře dat a množství obsahu) komplikovanější, nejsem ale programátor...
Tak na tohle bude muset odpovědět náš všemocný admin Fruiko.
Máme na tohle asi dostačující API. Takže pokud to někdo chce naprogramovat, tak má možnost. Pokud potřebuje lepší data/výstupy, tak mu udělám případně na míru.
Fruiko napsal(a):
Máme na tohle asi dostačující API. Takže pokud to někdo chce naprogramovat, tak má možnost. Pokud potřebuje lepší data/výstupy, tak mu udělám případně na míru.
Super, požádal jsem o spolupráci kamaráda programátora, prý by to měla být práce na pár hodin, zkusí jak bude mít čas. V případě potřeby úprav API dám vědět; každopádně díky za ochotu a jak bude hotovo, dám snad (záleží na něm a zřejmě i na majiteli tohoto webu) k užívání všem :)