Diskuzní fórum

Velká seriálová čistka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 5. 2017 / 20:28:57 (před 7 roky)
off

Tak jsem se rozhodl k radikálnímu kroku. Přestanu sledovat seriály. Teda některé. Prostě je pročistím, protože na ně už nemám moc času.

Mám totiž pravidlo, že co rozkoukám, to taky dokoukám. Pokud by seriál byla echt blbost, stopnu ji třeba po třech dílech. To nebolí. Ale když z něčeho vidíte dvě až tři řady, dost to mrzí.

Důvodů, proč ze svého watchlistu (pravděpodobně) vyhodím tyhle seriály, je několik. Některé třeba nemají české titulky (jo, umím anglicky, ale serály si zálohuji... pro budoucí generace). Jiné třeba nemají kvalitní ripy. A jiné jsou třeba takové blbosti, že nechápu jak jsem se zdravým rozumem mohl vydržet až doteď.

A jak jsem řekl, času je málo. Na vysoké škole klidně můžete přesledovat 4-5 epizod denně a na vašich kruzích pod očima se to nepodepíše. Ale jak začnete chodit do práce, k tomu sportovat, mít druhou práci, k tomu číst a sbírat knihy a komiksy, tak nějak začnete seriály upozaďovat. V půlce nebo před koncem sezóny zjistíte, že jste ze svých cca 60 seriálů viděli tak možná polovinu epizod a že vám k tomu přibývají další a další novinky, které se ale snažíte filtrovat opravdu brutálně. Takže třeba nesledujete Feud, protože je to nuda. Modlíte se, aby zrušili Agenty, Scream Queens, Blacklist a vám se konečně začalo volně dýchat. Protože ty gigabajty zaplněného místa v počítači a na discích nejsou zadarmo, že?

Takže z mého seznamu postupně vyřazuji:

Crossing Lines
Scream Queens (snad je letos zruší)
Life in Pieces - jen na sledování
Reign (snad ho zruší)
Empire
The Good Place - jen na sledování

docela by mi asi nevadilo, kdyby se zrušili American Crime, The Blacklist, Agenti, Arrow (protože po pěti letech to už dosleduju, ale opravdu na to moc nemám chuť), v podstatě cokoliv z netflixovského Marvelu krom DD, Elementary, Legends of Tomorrow, OITNB, Ray Donovan, Shannara Chronicles, Star Wars Rebels...

Měli jste to taky tak někdy? Že jste museli pročistit watchlist a zbavit se seriálů?

And when my time is up, have I done enough?
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 5. 2017 / 20:41:01 (před 7 roky)
off

já jsem začal pít už jen plnotučný mlíko (samozřejmě s dostatečnou dávkou kakaka), protože to polotučný prostě nechutná tak dobře. času má člověk omezené množství, tak proč ho netrávit u něčeho, co mu chutná víc? jo a dneska jsem si dal k obědu jehněčí kolínko.

člověk je pak na ty seriály mnohem lépe naladěn.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 5. 2017 / 20:41:42
Seraphine313
1. 5. 2017 / 20:44:44 (před 7 roky)
off

Kolínko... ale co teprv žebírka!

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
1. 5. 2017 / 21:03:32 (před 7 roky)
off

naštěstí ne pač z tech novejch už mě dlouhou dobu nic nezaujalo abych u toho vydržel dýl jak jednu epizodu (až na emerald city a to asi další serku nedostane) a zbytek mi postupně umírá, jedný co rozkoukám novýho tak je anime ale to je většinou 12x25minut na serii takže oproti většině hranejm krátký

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
BuBBleS
1. 5. 2017 / 21:04:49 (před 7 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Kolínko... ale co teprv žebírka!

žebírka záleží z čeho. vepřová jsou celkem těžká a člověk pak moc funí.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 5. 2017 / 21:05:19 (před 7 roky)
off

Občas jsou to nervy :-)
Většinou co rozkoukám, tak dokoukám aspoň sérii - rozkoukáním myslím vidět více než jen pilot. Ale letos jsem to musela přhodnotit jednak kvůli Výzvě a jednak kvůli nedostatku času. Díky Výzvě se mi do watchlistu neplánovaně nahrnula spousta seriálů, začala jsem je filtrovat a některé musely už po pár dílech pryč.
Jinak je poměrně dost seriálů, které sleduji fakt jen ze setrvačnosti a ocenila bych, kdyby byla oznámena poslední řada a byl tak čas na kvalitní ukončení.

BuBBleS
1. 5. 2017 / 21:09:04 (před 7 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

... a sbírat knihy a komiksy...

apropo kolik máš komiksů? taky sbírám komiksy, už i v angličtině. a k******y to leze do peněz :)

Seraphine313
1. 5. 2017 / 21:22:55 (před 7 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

apropo kolik máš komiksů? taky sbírám komiksy, už i v angličtině. a k******y to leze do peněz :)

Cca kolem 300, ale všechno zatím v češtině. Snažím se to držet na nějakých 2 000 měsíčně, abych nežral jen trávu a kamení :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 5. 2017 / 21:31:31 (před 7 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Cca kolem 300, ale všechno zatím v češtině. Snažím se to držet na nějakých 2 000 měsíčně, abych nežral jen trávu a kamení :D

Já mam na knížky rozpočet 1500,- takže jsi na tom líp.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Seraphine313
1. 5. 2017 / 21:33:26 (před 7 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Já mam na knížky rozpočet 1500,- takže jsi na tom líp.

Já taky, ale každý měsíc se vyskytne neplánovaný nákup něčeho mimo seznam nebo nějaké vzácnosti, takže s tím už radši počítám dopředu.

1/2
12