Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seraphine313 napsal(a):
Cca kolem 300, ale všechno zatím v češtině. Snažím se to držet na nějakých 2 000 měsíčně, abych nežral jen trávu a kamení :D
už celkem slušná sbírka
Fruiko napsal(a):
Já mam na knížky rozpočet 1500,- takže jsi na tom líp.
no já to mám +- 2 tisíce na měsíc, ale když si pak člověk koupí knihu za 2 tisíce, snadno se přehoupnu přes 5 k :)
jinak teda co se týče zahraničních věcí, snažím se to držet na jednom komiksu na týden. no asi to raději nebudu počítat...
každopádně si často říkám "už jen tuhle sérii dokoupit, a nebude to tak hrozný" :D
Já to takhle netřídím. Když mě něco přestane bavit, tak se prostě přestanu dívat. A to, že mi to vězí ve watchlistu nijak neproživám (ale občas to samozřejmě povyházím), stejně je tam toho milion :D. Stahování mi nejde, takže stahuju až před sledováním. Zkrátka a dobře to vždycky tak nějak vyplyne, než abych si musela říct, že musím něco přestat sledovat a vyhodit to z watchlistu :D.
BuBBleS napsal(a):
...ale když si pak člověk koupí knihu za 2 tisíc...
Na Comics centrum mám speciální rozpočet. :-D
Fruiko napsal(a):
Na Comics centrum mám speciální rozpočet. :-D
no měl jsem zrovna na mysli nějaký omnibus v angličtině, ale i to comics centrum udělá vítr v peněžence. no "naštěstí" toho za rok moc nevydají.
Som na tom rovnako. Ak sa mi nejaký seriál nepáči prestanem pozerať, ale ak ma zaujme tak ho musím dopozerať. Preto som prestal sledovať novinky a pozerám seriály až v maratónoch. Nad kúpou komiksov som rozmýšľal už dávnejšie, ale to by som bol už na mizine. Pozeral som sa však po anglických. Dosť sa mi páčia hardcover omnibusu a kolekcie. Už teraz dávam asi 2000 kč na DVD a Bluray každý mesiac. Občas použijem časť tých peňazí aj na knižky, ale väčšinou si knihy nechávam kupovať od rodiny a priateľov. Spravil som si wishlist na martinuse, poslal im linky a tak stále na meniny, narodeniny, atď. dostanem to čo aj chcem.
Měla jsem podobný problém. Tak jsem zavedla přísná pravidla. Nemám nastahované víc jak tři díly dopředu (bez toho to nejde, jednou se nám pokazil internet během svátků a bez zásoby to bylo zlé) a nezačínám sledovat nový seriál, ať jsem na něj zvědavá sebevíc, dokud nějaký nedosleduju. To udržuje rozumná čísla. Úplně tvůj problém chápu. Moje loňská statistika jasně ukazuje, kdy jsem nastoupila do práce.