Diskuzní fórum

Požadavek na přidání seriálu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

TommyDC
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
8. 5. 2017 / 01:17:51 (před 7 roky)
off

Ahoj, u požadavku na přidání seriálu by mohla být možnost přidat link na čsfd nebo imdb.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
8. 5. 2017 / 12:37:48 (před 7 roky)
off

Ještě chápu IMDb, ale nač ČSFD? To je primárně filmová stránka a rozhodně nemá seriálovou databázi jako serialzone.

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
8. 5. 2017 / 17:23:34 (před 7 roky)
on

a link na IMDb vždicky můžeš přihodit k tebou udělaným obsahem

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 5. 2017 / 18:51:11 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

Ještě chápu IMDb, ale nač ČSFD? To je primárně filmová stránka a rozhodně nemá seriálovou databázi jako serialzone.

Protože se stejně jako IMDb zabývá i seriály. Profil u nových seriálů je tam často založený dřív než tady.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Exredaktorka
9. 5. 2017 / 08:21:35 (před 7 roky)
off
Nevada napsal(a):

Protože se stejně jako IMDb zabývá i seriály. Profil u nových seriálů je tam často založený dřív než tady.

Tak to mě překvapuje. Tak jsem vlastně kdysi našla serialzone. Protože na ČSFD sice bylo pár seriálů, ale jen těch nejznámějších a jinak se tam nic najít nedalo. Ale jak řekl hacker3985, dá se to přihodit do obsahu.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
9. 5. 2017 / 10:09:50 (před 7 roky)
off

ČSFD je pro redaktory nesmysl. Informace se dají najít mnohem lépe zpracované na imdb nebo na wiki a myslím, že s překladem obsahu si redaktoři dokážou poradit :).

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 5. 2017 / 16:48:17 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

Tak to mě překvapuje. Tak jsem vlastně kdysi našla serialzone. Protože na ČSFD sice bylo pár seriálů, ale jen těch nejznámějších a jinak se tam nic najít nedalo. Ale jak řekl hacker3985, dá se to přihodit do obsahu.

To nerozporuju. Jen konstatuju, že CSFD v tomto směru udělala velký pokrok (jeden z mála, jinak tam změny stojí za dvě věci) ;)

Drunk_Queen napsal(a):

ČSFD je pro redaktory nesmysl. Informace se dají najít mnohem lépe zpracované na imdb nebo na wiki a myslím, že s překladem obsahu si redaktoři dokážou poradit :).

To se nedivím. Ono často u nových seriálů v tom profilu nic moc není :))

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
9. 5. 2017 / 19:37:23 (před 7 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

Buďme upřímní ono občas zklame i IMDb :DD, už se mi párkrát stalo že když sem přidával seriál tak i na něm bylo kulový :D. A ještě za sebe můžu říct že mi to je v celku jedno jestli tam nějakej odkaz je, protože si všechno radši hledám sám.

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Exredaktorka
9. 5. 2017 / 19:55:35 (před 7 roky)
off
hacker3985 napsal(a):

Buďme upřímní ono občas zklame i IMDb :DD, už se mi párkrát stalo že když sem přidával seriál tak i na něm bylo kulový :D. A ještě za sebe můžu říct že mi to je v celku jedno jestli tam nějakej odkaz je, protože si všechno radši hledám sám.

Tak pod tohle se můžu podepsat. Mnohdy to, co vkládám, není ještě ani na IMDb, a i když je, tak 50:50, že je dobře název a datum premiéry, zbytek vždycky hledám jinde.

osmejkal
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
9. 5. 2017 / 21:10:16 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

Tak pod tohle se můžu podepsat. Mnohdy to, co vkládám, není ještě ani na IMDb, a i když je, tak 50:50, že je dobře název a datum premiéry, zbytek vždycky hledám jinde.

Musím souhlasit. ČSFD ano občas se něco objeví dřív, ale většinou bez obsahu a obsazení, takže zbytečnost. IMDb většinou má, i když ne třeba nové CZ seriály (což chápu). Většinou hledám na stránkách TV, tiskových zprávách, wiki atd... Dále myslím, že každý redaktor si podle názvu seriál dohledá. Nestává se, že by bylo taková spousta seriálu se schodným názvem a pokud ano jeden z nich tu nejspíš bude.
Pokud chcete dávat linky tak stačí k obsahu jako to dělá spousta lidí.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 5. 2017 / 21:11:26
1/4
1234