Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Koukám, že přidávání seriálů na požadavek poněkud stagnuje. Mileráda s tím vypomůžu, pokud bude zájem ;).
litllewitch napsal(a):
Koukám, že přidávání seriálů na požadavek poněkud stagnuje. Mileráda s tím vypomůžu, pokud bude zájem ;).
Napiš si Fruikovi o redaktorská práva :).
Díky za radu. Už jsem povýšila, tak až se vrátím v neděli z fesťáku, tak se do toho dám :-)
Šla by prosím přidat 2. série 24 Hours to Hell and Back? A snad jsem ve správném vlákně :)
Kolombo napsal(a):
Šla by prosím přidat 2. série 24 Hours to Hell and Back? A snad jsem ve správném vlákně :)
Nejsi, ale vyřízeno. Příště piš do kterékoliv z těchto tří diskuzí: Chyby v epizodách, Chybějící epizoda, Chybějící údaje u seriálů.
lukascoolarik napsal(a):
Nejsi, ale vyřízeno. Příště piš do kterékoliv z těchto tří diskuzí: Chyby v epizodách, Chybějící epizoda, Chybějící údaje u seriálů.
Ok. Díky :)
Ahoj, šel by přidat seriál Sanditon? Tento týden byl vypuštěný pilotní díl. ^^ Předem děkuji.
kikizubik napsal(a):
Ahoj, šel by přidat seriál Sanditon? Tento týden byl vypuštěný pilotní díl. ^^ Předem děkuji.
To se píše sem.
Sanditon už tam je a je zabraný k vyřízení :)
Když si najedu na přehled těch žádostí o přidání tak bych rád věděl o čem ty seriály jsou. Nešlo by nějak rozkliknout aby i ostatní uživatelé viděli obsah co tam ten autor příspěvku k tomu napsal?
Mehal napsal(a):
Když si najedu na přehled těch žádostí o přidání tak bych rád věděl o čem ty seriály jsou. Nešlo by nějak rozkliknout aby i ostatní uživatelé viděli obsah co tam ten autor příspěvku k tomu napsal?
To nemá cenu, většina lidí k tomu nepíše obsahy, takže by nebylo co si rozkliknout...