Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fórum pro diskuzi k obnoveným/zrušeným seriálům...
Co vás mrzí a co těší...
Tak pátek třináctého dostál svému jménu a zasáhl nás seriálový masakr :) Zasáhli i pár mých jako třeba "V". Chci se zeptat, napíšu něco jako "rozlučkový článek", jestli bude seriál "V" taky někomu chybět a zda nemáte nějaké "tipy" ;)
(Možná místo toho, aby jste to vypisovali tady písněte mi na mail: Frozen99@seznam.cz). Budu rád/vděčný za všechny vaše postřehy ;)
Na rozhodnutí o Breakout kings je asi ještě brzo, ale je to dobrej serál
Mrzímě SGU a Smallville, ale jsem rád po těch řezech, alepson za toho Chucka(i když to tu pořád omýlám)
Díky za přehled, je to malá katastrofa :(
PS: Ještš vám tu chybí, že zrušili i Better with you :(
jukab napsal(a):
Díky za přehled, je to malá katastrofa :(
PS: Ještš vám tu chybí, že zrušili i Better with you :(
Díky v té smršti nám něco mohlo uniknout. Teď postupně doplňujeme nové seriály...
přehled je šikovnej, moc díky
No mě je líto hlavně Lie to me, Stargate a Event. Ale co my s tím naděláme :-(
Tolik toho zruší a himym ne a ne. Bohužel jde o sledovanost a ne o kvalitu. Už si ani nepamatuju, kdy jsem se u himym pořádně pobavila.
Hele Breaking In možná nezruší změnili na finálovou epku den vysílání na úterý, takže to bude hned po Glee a možná, že seriál dostane druhou sezónu :) Fanoušci se za něj postavili :)
Blue Being napsal(a):
Hele Breaking In možná nezruší změnili na finálovou epku den vysílání na úterý, takže to bude hned po Glee a možná, že seriál dostane druhou sezónu :) Fanoušci se za něj postavili :)
Tyhle informace vyskakují každý rok.. Loni se taky strašně moc mluvilo o přenesení Ghost Whisperer a New Adventures of Old Christine na ABC, a stejně z toho nakonec nic nebylo, nedávám Breaking In moc velké šance.
ragelly napsal(a):
Tyhle informace vyskakují každý rok.. Loni se taky strašně moc mluvilo o přenesení Ghost Whisperer a New Adventures of Old Christine na ABC, a stejně z toho nakonec nic nebylo, nedávám Breaking In moc velké šance.
Já myslím, že pokud se fanoušci zmobilizujou a bude pěknej rating kolem 3.5 tak to půjde :)