Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Frozen99 napsal(a):
co? co? co? co? Jaký Chuck v pátek?? I když třeba se mu tam sledovanostně povede lépe ;)
Ono už je docela jedno, jak se mu povede, když je to poslední řada :) Ale docela pochybuju, pátek je zabiják sledovanosti.
ragelly napsal(a):
Ono už je docela jedno, jak se mu povede, když je to poslední řada :) Ale docela pochybuju, pátek je zabiják sledovanosti.
já vim, že je to jedno :) ale třeba, když se mu povede NBC si objedná další 9 epek a dá mu plnohodnotnou rozločkovou sezónu ;)
Frozen99 napsal(a):
já vim, že je to jedno :) ale třeba, když se mu povede NBC si objedná další 9 epek a dá mu plnohodnotnou rozločkovou sezónu ;)
Zatím to nevypadá :)
You only ordered 13 episodes of Chuck. Any chance you’ll increase that number?
I don’t think so. Unless suddenly we have 10 million viewers watching it on Friday night, then it would.
(Bob Greenblatt, prezident NBC)
ragelly napsal(a):
Zatím to nevypadá :)
You only ordered 13 episodes of Chuck. Any chance you’ll increase that number?
I don’t think so. Unless suddenly we have 10 million viewers watching it on Friday night, then it would.
(Bob Greenblatt, prezident NBC)
Jakože by mu dali, kdyby se na to v pátek dívalo 10 miliónů lidí?? Pilot měl něco pod 9 milionů, a teď je Chuck rád, že má 4! Ještě ho daj na ten "zabijáckej" pátek. Divný to prezident ;)
Proč by měl být divný prezident? Dal tvůrcům možnost ukončit příběh v 13 dalších epizodách. Že to dal na pátek je ve výsledku úplně jedno, je to prostě poslední řada a hotovo. V pondělí místo Chucka nasadí nový seriál, který by mohl mít lepší sledovanost. Tím to hasne...
Furiant napsal(a):
Proč by měl být divný prezident? Dal tvůrcům možnost ukončit příběh v 13 dalších epizodách. Že to dal na pátek je ve výsledku úplně jedno, je to prostě poslední řada a hotovo. V pondělí místo Chucka nasadí nový seriál, který by mohl mít lepší sledovanost. Tím to hasne...
No jasně, ale řek, že když bude Chucka sledovat 10 milionů lidí, možná dostane zbývajících 9 epek. TO, že by měl mít sled. 10 mil., když teď ji má kolem 4 mi přišlo divný ;)
Jinak jsem mu vděčný i za těch 13!
Frozen99 napsal(a):
No jasně, ale řek, že když bude Chucka sledovat 10 milionů lidí, možná dostane zbývajících 9 epek. TO, že by měl mít sled. 10 mil., když teď ji má kolem 4 mi přišlo divný ;)
Jinak jsem mu vděčný i za těch 13!
Mně to ale divný nepřijde, protože prostě nepočítá s dalšími díly nebo další sérií. Dal jasně najevo, že už nebudou Chucka prodlužovat...
Furiant napsal(a):
Mně to ale divný nepřijde, protože prostě nepočítá s dalšími díly nebo další sérií. Dal jasně najevo, že už nebudou Chucka prodlužovat...
ale zase už 2x to NBC udělala. Objednala si 13 epek a později dalších 9 doobědnala. Jasně je to trochu jiná situace, ale naději mi vzít nemůže(!!) ;)
Teď jsem četl nějaký rozhovor a záchrana Breaking In nevypadá vůbec beznadějně :)
Právě jsem koukla na trailer k New Girl se Zooey Deschanel a je to bomba :) Doufám, že seriál udrží kvalitu a bude mít sledovanost, tak dobře jsem se dlouho nezasmála (až mi tekly slzy :)
pro zájemce zde:
http://www.youtube.com/watch?v=RMULuNE8Kyw