Diskuzní fórum

Sezónní přehled 2010/2011

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 5. 2011 / 21:32:07 (před 13 roky)
on
Frozen99 napsal(a):

co? co? co? co? Jaký Chuck v pátek?? I když třeba se mu tam sledovanostně povede lépe ;)

Ono už je docela jedno, jak se mu povede, když je to poslední řada :) Ale docela pochybuju, pátek je zabiják sledovanosti.

Frozen99
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
15. 5. 2011 / 23:01:24 (před 13 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ono už je docela jedno, jak se mu povede, když je to poslední řada :) Ale docela pochybuju, pátek je zabiják sledovanosti.

já vim, že je to jedno :) ale třeba, když se mu povede NBC si objedná další 9 epek a dá mu plnohodnotnou rozločkovou sezónu ;)

See Madonna and die...
ragelly
15. 5. 2011 / 23:16:54 (před 13 roky)
on
Frozen99 napsal(a):

já vim, že je to jedno :) ale třeba, když se mu povede NBC si objedná další 9 epek a dá mu plnohodnotnou rozločkovou sezónu ;)

Zatím to nevypadá :)

You only ordered 13 episodes of Chuck. Any chance you’ll increase that number?
I don’t think so. Unless suddenly we have 10 million viewers watching it on Friday night, then it would.

(Bob Greenblatt, prezident NBC)

Frozen99
16. 5. 2011 / 07:32:52 (před 13 roky)
off
ragelly napsal(a):

Zatím to nevypadá :)

You only ordered 13 episodes of Chuck. Any chance you’ll increase that number?
I don’t think so. Unless suddenly we have 10 million viewers watching it on Friday night, then it would.

(Bob Greenblatt, prezident NBC)

Jakože by mu dali, kdyby se na to v pátek dívalo 10 miliónů lidí?? Pilot měl něco pod 9 milionů, a teď je Chuck rád, že má 4! Ještě ho daj na ten "zabijáckej" pátek. Divný to prezident ;)

See Madonna and die...
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
16. 5. 2011 / 09:09:50 (před 13 roky)
off

Proč by měl být divný prezident? Dal tvůrcům možnost ukončit příběh v 13 dalších epizodách. Že to dal na pátek je ve výsledku úplně jedno, je to prostě poslední řada a hotovo. V pondělí místo Chucka nasadí nový seriál, který by mohl mít lepší sledovanost. Tím to hasne...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Frozen99
16. 5. 2011 / 16:30:48 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

Proč by měl být divný prezident? Dal tvůrcům možnost ukončit příběh v 13 dalších epizodách. Že to dal na pátek je ve výsledku úplně jedno, je to prostě poslední řada a hotovo. V pondělí místo Chucka nasadí nový seriál, který by mohl mít lepší sledovanost. Tím to hasne...

No jasně, ale řek, že když bude Chucka sledovat 10 milionů lidí, možná dostane zbývajících 9 epek. TO, že by měl mít sled. 10 mil., když teď ji má kolem 4 mi přišlo divný ;)
Jinak jsem mu vděčný i za těch 13!

See Madonna and die...
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
16. 5. 2011 / 17:53:25 (před 13 roky)
off
Frozen99 napsal(a):

No jasně, ale řek, že když bude Chucka sledovat 10 milionů lidí, možná dostane zbývajících 9 epek. TO, že by měl mít sled. 10 mil., když teď ji má kolem 4 mi přišlo divný ;)
Jinak jsem mu vděčný i za těch 13!

Mně to ale divný nepřijde, protože prostě nepočítá s dalšími díly nebo další sérií. Dal jasně najevo, že už nebudou Chucka prodlužovat...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Frozen99
16. 5. 2011 / 19:50:15 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

Mně to ale divný nepřijde, protože prostě nepočítá s dalšími díly nebo další sérií. Dal jasně najevo, že už nebudou Chucka prodlužovat...

ale zase už 2x to NBC udělala. Objednala si 13 epek a později dalších 9 doobědnala. Jasně je to trochu jiná situace, ale naději mi vzít nemůže(!!) ;)

See Madonna and die...
Blue Being
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 5. 2011 / 20:20:11 (před 13 roky)
off

Teď jsem četl nějaký rozhovor a záchrana Breaking In nevypadá vůbec beznadějně :)

ragelly
17. 5. 2011 / 09:29:29 (před 13 roky)
on

Právě jsem koukla na trailer k New Girl se Zooey Deschanel a je to bomba :) Doufám, že seriál udrží kvalitu a bude mít sledovanost, tak dobře jsem se dlouho nezasmála (až mi tekly slzy :)

pro zájemce zde:
http://www.youtube.com/watch?v=RMULuNE8Kyw