Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Na zahraničních webech se docela často diskutuje o tom, které dvě postavy k sobě sedí úplně nejvíc. Tak jaké máte nápady? Která dvojice má nejvíc chemie?
U mě jich je docela dost, například Sydney a Vaughn (Alias), Phoebe a Cole (Charmed), Veronica a Logan (Veronica Mars), Buffy a Angel (Buffy), Kitty a Robert (Brothers & Sisters), Haley a Nathan (One Tree Hill), Carrie a Big (Sex and the City), Seth a Summer (OC)... nedokážu vybrat jeden pár :)
https://www.serialzone.cz/clanek/204-10-nejvyraznejsich-televiznich-paru/
Fruiko napsal(a):
https://www.serialzone.cz/clanek/204-10-nejvyraznejsich-televiznich-paru/
Pardon, nevšimla jsem si.
Ross a Rachel (Přátelé), Buffy a Angel (Buffy) a Sue a Jack (Sue Thomas:F.B.Eye)
Tak určitě v každým seriálu to nějakej pár je a u mně vede Castle a Beckettová !!!
Hezký téma, takže:
Spencer a Toby (Pretty Little Liars), Emily a Maya (Pretty Little Liars), Willow a Tara(Buffy), House a Cudy (House), Carmen a Shane (The L Word), Siera a Victor (Dollhouse), Curtis a Alisha (Zmetci), Willow a Kennedy (Buffy), Buffy a Spike (Buffy), Cameron a John (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) -> to nebyl až tak pár... Arizona a Callie (Chirurgové), Lexi a Mark (Chirurgové)...
a pravděpodobně dost dalších :)
Vím že tu byl článek se kterým souhlasím, ale protožr jsem shipper s velkým S tak tohle jsou moji favoriti
Parker a Hardison (Leverage), Doctro a River (Dotor who), Vala a Daniel (SG1), Castle a Beckett (Castle), Booth a Brennan (Bones, Rory a Logan (GG) a z nových seriálů to je Sněhurka a Krasoň (OUAT), Jess a Nick (New Girl)....
Je jic ještě spoustu ,ale vyjmenovat to by trvalo dlouho, hodně dlouho XD
mohla bych napsat text dlouhý jak bakalářka, sestavený jen ze jmen, vzhledem k tomu, kolik seriálů jsem za svůj život viděla. vybrat pár se nedá.
SimonQa14: a vidělas i ty díly misfits, co se u nás ještě nevysílaly?
ševča napsal(a):
mohla bych napsat text dlouhý jak bakalářka, sestavený jen ze jmen, vzhledem k tomu, kolik seriálů jsem za svůj život viděla. vybrat pár se nedá.
SimonQa14: a vidělas i ty díly misfits, co se u nás ještě nevysílaly?
Ne :) Ještě ne, ale chystám se na to... Tím mi chceš asi říct, že spolu nebudou, co? :)
SimonQa14 napsal(a):
Ne :) Ještě ne, ale chystám se na to... Tím mi chceš asi říct, že spolu nebudou, co? :)
to tím říct nechci. nechci to potvrdit ani vyvrátit. já bych tě nerada zaspoilerovala. tohle patří mezi ty seriály, u kterých si stojí za to spoilery nezjišťovat. v 2. řadě je díl, který mi shodil bradu na stůl, najít si tenkrát spoilery (před tímhle dílem jsem na misfits úplně zapomněla, takže jsem ho viděla dávno po odvysílání celé řady), tak si rozbiju hubu. jen tím chci říct, že možná nebude nakonec patřit mezi tvé nejoblíbenější.