Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriálový pár

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 1. 2011 / 17:37:55 (před 13 roky)
off

Na zahraničních webech se docela často diskutuje o tom, které dvě postavy k sobě sedí úplně nejvíc. Tak jaké máte nápady? Která dvojice má nejvíc chemie?

U mě jich je docela dost, například Sydney a Vaughn (Alias), Phoebe a Cole (Charmed), Veronica a Logan (Veronica Mars), Buffy a Angel (Buffy), Kitty a Robert (Brothers & Sisters), Haley a Nathan (One Tree Hill), Carrie a Big (Sex and the City), Seth a Summer (OC)... nedokážu vybrat jeden pár :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 1. 2011 / 17:46:31 (před 13 roky)
on
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 1. 2011 / 17:56:44 (před 13 roky)
off
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 1. 2012 / 17:31:47 (před 12 roky)
off

Ross a Rachel (Přátelé), Buffy a Angel (Buffy) a Sue a Jack (Sue Thomas:F.B.Eye)

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
16. 1. 2012 / 18:48:09 (před 12 roky)
off

Tak určitě v každým seriálu to nějakej pár je a u mně vede Castle a Beckettová !!!

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 3. 2012 / 13:30:46 (před 12 roky)
off

Hezký téma, takže:

Spencer a Toby (Pretty Little Liars), Emily a Maya (Pretty Little Liars), Willow a Tara(Buffy), House a Cudy (House), Carmen a Shane (The L Word), Siera a Victor (Dollhouse), Curtis a Alisha (Zmetci), Willow a Kennedy (Buffy), Buffy a Spike (Buffy), Cameron a John (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) -> to nebyl až tak pár... Arizona a Callie (Chirurgové), Lexi a Mark (Chirurgové)...

a pravděpodobně dost dalších :)

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 3. 2012 / 19:59:52 (před 12 roky)
off

Vím že tu byl článek se kterým souhlasím, ale protožr jsem shipper s velkým S tak tohle jsou moji favoriti

Parker a Hardison (Leverage), Doctro a River (Dotor who), Vala a Daniel (SG1), Castle a Beckett (Castle), Booth a Brennan (Bones, Rory a Logan (GG) a z nových seriálů to je Sněhurka a Krasoň (OUAT), Jess a Nick (New Girl)....
Je jic ještě spoustu ,ale vyjmenovat to by trvalo dlouho, hodně dlouho XD

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 3. 2012 / 20:04:01
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
12. 3. 2012 / 20:07:38 (před 12 roky)
off

mohla bych napsat text dlouhý jak bakalářka, sestavený jen ze jmen, vzhledem k tomu, kolik seriálů jsem za svůj život viděla. vybrat pár se nedá.

SimonQa14: a vidělas i ty díly misfits, co se u nás ještě nevysílaly?

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 3. 2012 / 20:17:44 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

mohla bych napsat text dlouhý jak bakalářka, sestavený jen ze jmen, vzhledem k tomu, kolik seriálů jsem za svůj život viděla. vybrat pár se nedá.

SimonQa14: a vidělas i ty díly misfits, co se u nás ještě nevysílaly?

Ne :) Ještě ne, ale chystám se na to... Tím mi chceš asi říct, že spolu nebudou, co? :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
12. 3. 2012 / 20:28:55 (před 12 roky)
off
SimonQa14 napsal(a):

Ne :) Ještě ne, ale chystám se na to... Tím mi chceš asi říct, že spolu nebudou, co? :)

to tím říct nechci. nechci to potvrdit ani vyvrátit. já bych tě nerada zaspoilerovala. tohle patří mezi ty seriály, u kterých si stojí za to spoilery nezjišťovat. v 2. řadě je díl, který mi shodil bradu na stůl, najít si tenkrát spoilery (před tímhle dílem jsem na misfits úplně zapomněla, takže jsem ho viděla dávno po odvysílání celé řady), tak si rozbiju hubu. jen tím chci říct, že možná nebude nakonec patřit mezi tvé nejoblíbenější.

1/14
1234567 ... 14