Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriálový pár

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
4. 8. 2017 / 13:21:25 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Jenže tak se podle mě chovají i sourozenci (říká jedináček :D)

Tak to ani náhodou, sorry ale ti spolu někdy něco měli, ať mi nikdo netvrdí opak, a nezkouší na mě, že Shay je lesba, tak přece nebude spát s chlapem..jako..chtěla s ním dítě, a občas to vyznělo, že by s ním do té postele kvůli tomu i vlezla..

Gabka
demonis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
4. 8. 2017 / 13:28:58 (před 7 roky)
off

Tak za mě jednoznačně /Magnus a Alec/, pak Jace a Clary (Shadowhunters), Elena a Damon, Caroline a Klaus, Bonie a Enzo (TVD), Mary a Francis (The Reign), Spencer a Toby, Hanna a Caleb (PLL), Elijah a Hayley (TO), Jon Snow a Igrid (GoT), Maggie and Glenn (TWD), Stiles a Lydia, Isaac a Alison (TW)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 8. 2017 / 14:11:42 (před 7 roky)
off
demonis napsal(a):

Tak za mě jednoznačně /Magnus a Alec/, pak Jace a Clary (Shadowhunters), Elena a Damon, Caroline a Klaus, Bonie a Enzo (TVD), Mary a Francis (The Reign), Spencer a Toby, Hanna a Caleb (PLL), Elijah a Hayley (TO), Jon Snow a Igrid (GoT), Maggie and Glenn (TWD), Stiles a Lydia, Isaac a Alison (TW)

Fascinuje mě, jak máme každý jiný vkus, protože až na Spoby, Frary a Malec, jsou tohle jedny z nejhorších páru, které jsem kdy viděla. :DD

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
4. 8. 2017 / 14:45:01 (před 7 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Tak to ani náhodou, sorry ale ti spolu někdy něco měli, ať mi nikdo netvrdí opak, a nezkouší na mě, že Shay je lesba, tak přece nebude spát s chlapem..jako..chtěla s ním dítě, a občas to vyznělo, že by s ním do té postele kvůli tomu i vlezla..

Naopak to podle mě dokazuje dvě věci.. Jednak hloubku Shayina zoufalství (aneb ta ženská jí tak zamotala s tím frackem hlavu, že byla ochotná vlézt do postele i s chlapem jenom aby si nějakého vlastního sviště pořídila) a hlavně naprostou idiocii scénáristů, kteří vůbec nemají páru o tom, jak napsat dobrý LGBT charakter.. Podle mě byla Shay takový testovací subjekt (až se mi chce říct pokusné morče) a když zjistili, že s ní nic rozumného nesvedou (aka nejsou schopní ji napsat zápletku, za kterou by jim Queer fanoušci neurvali hlavu), tak ji prostě zabili. Však taky od té doby nikde jinde v žádném jiném seriálu Chicago frančízy LGBT charakter ani nebyl.

A takový dotaz (teda vlastně dva :D): Shippovala jsi ty někdy LGBT charaktery? (protože mi fakt příjde, že ne). A druhý: Tys někdy shippovala jako pár Dereka a Penelopu? Protože mi příjde, že zrovna ti dva mají podobný vztah, jako spolu měli Shay a Severide. Akorát Severide Leslie neříkal Baby girl :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 8. 2017 / 15:57:09 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

A takový dotaz (teda vlastně dva :D): Shippovala jsi ty někdy LGBT charaktery? (protože mi fakt příjde, že ne). A druhý: Tys někdy shippovala jako pár Dereka a Penelopu? Protože mi příjde, že zrovna ti dva mají podobný vztah, jako spolu měli Shay a Severide. Akorát Severide Leslie neříkal Baby girl :D.

Tak shipuješ snad někoho podle toho, jestli se ti k sobě líbí, ne, jestli je to hetero pár či ne. A já osobně třeba jsem měla zatím ráda jen jeden, ne kvůli nějaké homofóbnosti, ale v 80 % případů jsou to postavy, které už mám vysněné s někým jiným, než si vůbec homosexualitu uvědomí. A já se toho většinou držím. Příklad za všechny - Willow z Buffy. Já jsem měla tak ráda Oze, to byla tak dobrá postava a Willow teprv s ním přestala být nerdí kamarádky hlavní hrdinky. A on to v ní viděl, když si jí nikdo nevšímal. Spolu byli tak dobří. A pak ho pošlou pryč, aby Willow mohla být s Tarou, kterou jsem jako postavu, bez ohledu na její sexualitu, nesnášela. A dalších 15 % tvoří páry, které by se mi možná líbily, ale pokazí se to, protože jsou to vyložení vlezdoprdelkové davů. Zmínili jste tu ty dva ze Shadowhunters. Mně by se třeba i líbili, jak po chudákovi klukovi ten čaroděj šel jak slepice po flusu, bylo vtipné. Ale ještě si ani pusu nedali a on měl kvůli němu rušit svatbu, seriál i fanoušci s nimi jednali jako s nějvětším párem seriálu, ale ještě mezi nima nic nebylo. A takhle prezentované páry já prostě nemám ráda. Úplně mě to od nich otrávilo.

Nechci mluvit za Jessicu Angell, ale tenhle tvůj dotaz mluví víc za dnešní dobu, než bude odpověď mluvit za nimi. Fakt je, že LGBT páry i postavy jsou dneska tak protlačované, aby každý ukázal, že není homofób, ale nikdo už neřeší, jestli je to opravdu dobrý pár, nebo spíš divácky zajímavý a příjemný na sledování. Což zní divně, ale víš, jak to myslím.

Římanka
4. 8. 2017 / 16:31:45 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

Spolu byli tak dobří. A pak ho pošlou pryč, aby Willow mohla být s Tarou, kterou jsem jako postavu, bez ohledu na její sexualitu, nesnášela. .

Mám za to, že Seth sám odešel, chtěl se naplno věnovat své filmové kariéře a jiné tvorbě a stejnak kdyby tam zůstal, tak Willow by tak jako tak byla na holky, protože Joss tam tu homosexuální postavu chtěl a dál i pár náznáků v předchozích sériích ohledně toho. U Oze se plánovalo, že pak začne s tou Verucou.
Mohu se zeptat, proč jsi Taru nesnášela? Já jí po odchodu Oze nesnášet chtěla(taky jsem si Willow a Oze oblíbila), ale nějak mi to nešlo, protože na ní se nic k nesnášení nenašlo.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
4. 8. 2017 / 23:32:37 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Mám za to, že Seth sám odešel, chtěl se naplno věnovat své filmové kariéře a jiné tvorbě a stejnak kdyby tam zůstal, tak Willow by tak jako tak byla na holky, protože Joss tam tu homosexuální postavu chtěl a dál i pár náznáků v předchozích sériích ohledně toho. U Oze se plánovalo, že pak začne s tou Verucou.
Mohu se zeptat, proč jsi Taru nesnášela? Já jí po odchodu Oze nesnášet chtěla(taky jsem si Willow a Oze oblíbila), ale nějak mi to nešlo, protože na ní se nic k nesnášení nenašlo.

Ono se už od začátku ale spekulovalo jestli gay nebude Xander, ale nakonec to byla Willow.
Jinak jako jen jsem na Shay/Severide napsala svůj názor, a teď už jsem v tom všem trochu ztracená..každý to vnímáme jinak..
Jinak jako Morgan/Garcia jsou stejně top..My chocolate thunder..

Gabka
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 8. 2017 / 10:59:17 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Do toho zákulisí nevidím, ber v potaz, že jsem to poprvé viděla v 6, ale pro postavy to tak bylo.
Co na ní nesnáším? Já nevím, jak bych to popsala. Jednak se tvářila věčně jak leklá ryba, jednak mi připadalo, že Willow zpočátku tak nějak zbožně obdivovala, což opravdu neoceňuju, spíš preferuju páry, které se střetávají, i třeba se nemají rádi, nelíbila se mi ani ta zápletka s její rodinou, jak si myslela, že je démon, to bylo uhozené, Willow sice něco málo čarovala už před Tarou, ale ona ji dostala tak daleko, ona ji to všechno naučila, a pak začala moralizovat, že Willow čaruje moc. Možná je to i 4. řadou, která nepřinesla nic dobrého. Možná na ní spíš nebylo nic, co by se mi líbilo, a jak takové postavy každý žere, tak to má jen negativní vliv. Daenerys jsem zprvu měla dokonce ráda, ale jak je z ní každý hotový, tak ji úplně nesnáším a víc jsem si začala všímat, že je dcera svého otce, jen to ještě neví - jedno z největších uspokojení pro mě bude, až to zjistí. Už zase odbočuju. Víš, jak to myslím?

Římanka
5. 8. 2017 / 11:40:11 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

Do toho zákulisí nevidím, ber v potaz, že jsem to poprvé viděla v 6, ale pro postavy to tak bylo.
Co na ní nesnáším? Já nevím, jak bych to popsala. Jednak se tvářila věčně jak leklá ryba, jednak mi připadalo, že Willow zpočátku tak nějak zbožně obdivovala, což opravdu neoceňuju, spíš preferuju páry, které se střetávají, i třeba se nemají rádi, nelíbila se mi ani ta zápletka s její rodinou, jak si myslela, že je démon, to bylo uhozené, Willow sice něco málo čarovala už před Tarou, ale ona ji dostala tak daleko, ona ji to všechno naučila, a pak začala moralizovat, že Willow čaruje moc. Možná je to i 4. řadou, která nepřinesla nic dobrého. Možná na ní spíš nebylo nic, co by se mi líbilo, a jak takové postavy každý žere, tak to má jen negativní vliv. Daenerys jsem zprvu měla dokonce ráda, ale jak je z ní každý hotový, tak ji úplně nesnáším a víc jsem si začala všímat, že je dcera svého otce, jen to ještě neví - jedno z největších uspokojení pro mě bude, až to zjistí. Už zase odbočuju. Víš, jak to myslím?

Tak já, kdybych nebyla extrémní Buffyholik, tak o tom taky nevím. V podobném věku jsem Buffy též viděla a to se tu odvysílali jen první tři série.

No jo, je pravda, že Tara jako postava nikdy nebyla moc zajímavá, ani dění okolo ní, pokud nějaké bylo, nikdy neměla nějaký větší účel, byla to jen hodná, hezká holka, která chodila s Willow a pomáhala jí s jejím čarodějným potenciálem, se kterým jí Willow nakonec překonala. Ano, pochopila, Daenerys je dobrý příklad, strašně přecenovaná postava, ale za to můžou hlavně ti, co dělají seriál, kde z ní udělali těžkou, ohnivzdornou hrdinku, přitom kdo četl knihy(né nutně všechny) ví, že takhle dokonalá ona vůbec není.

Excalibur
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
19. 8. 2017 / 07:10:51 (před 7 roky)
off

Richard a Kahlan v Legend of the Seeker, Mal a Inara ve Firefly.