Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Musím uznat, že Cleo a Lewis jsou skvělý pár. Dal bych ho na první místo.
andromache napsal(a):
Já pořád shippuju spíš pár Halstead/Smrt ale tvůrci mi ne a ne vyhovět :D :D. Ale Charlie.. Teda Uptonovou nesnáším taky, takže bych je k sobě za trest klidně dala :D.
Tak Ťa uisťujem,že nie si sám vojak v poli.Uptonovú rada nemám,Halstead z PD ujde,ale toho ryšavca z MED neznášam :D
Bellezza napsal(a):
Tak Ťa uisťujem,že nie si sám vojak v poli.Uptonovú rada nemám,Halstead z PD ujde,ale toho ryšavca z MED neznášam :D
Tak to jsem ráda, že ve své nenávisti k Halsteadům (ano, začalo to primárně u ryšavce, ale brácha se poslední dobou taky choval jako kokot :D) nejsem sama :D.
mě se rozhodne líbí páry v seriálu Slunečná a jsem moc zvedavy, jak se to tam bude dale vyvijet..
Lill napsal(a):
Povedala by som, že ani tieto dva nie sú potencionálne páry, veď medzi nimi nie je ani náznak niečoho.. a Eric a Tara o.O veď ony sa spolu vôbec nehodiaa.
Bonnie a Damon byly v knižní sérii pár..ač ty knihy byly strašný a ani jsem je nedočetla, tohle vím
Jessica Angell napsal(a):
Bonnie a Damon byly v knižní sérii pár..ač ty knihy byly strašný a ani jsem je nedočetla, tohle vím
Jak se to vezme. Ty knihy jsou tak zmatené, že jediné, co vím je, že Stefan a Elena určitě byli spolu, i když byl jeden z nich mrtvý, že Elena byla panna, i když sex dávno měla..no, každopádně Damon a Bonnie se k sobě měli docela dost vášnivě, hodně daleko za přátelskou úroven. Taky tam byli "spřízněné duše", stejně jako Stefan a Elena. Jen potom to přebral jiný autor a tam to skončilo tak, že se změnila celá časová linie a Elena skončila s Damonem...nedávalo to ani v nejmenším smysl.
Každopádně Damon a Bonnie v seriálu měli znatelnou chemii a viditelný potenciál, který podporovali herci a i fanoušci, ale bohužel, delena musela být...i tak se dostavilo dost momentů, kde se člověk zamyslí, jak to mezi nima je.
[/citace][citace=Makronka]Jak se to vezme. Ty knihy jsou tak zmatené, že jediné, co vím je, že Stefan a Elena určitě byli spolu, i když byl jeden z nich mrtvý, že Elena byla panna, i když sex dávno měla..no, každopádně Damon a Bonnie se k sobě měli docela dost vášnivě, hodně daleko za přátelskou úroven. Taky tam byli "spřízněné duše", stejně jako Stefan a Elena. Jen potom to přebral jiný autor a tam to skončilo tak, že se změnila celá časová linie a Elena skončila s Damonem...nedávalo to ani v nejmenším smysl.
Každopádně Damon a Bonnie v seriálu měli znatelnou chemii a viditelný potenciál, který podporovali herci a i fanoušci, ale bohužel, delena musela být...i tak se dostavilo dost momentů, kde se člověk zamyslí, jak to mezi nima je.
Já přečetla první dvě knihy ( ty původní, )které jsouu i v seriálu, tuším do smrti učitele Tannera. Pak už to bylo jako fakt OMG..celé..seriál byl fajn..
Miluji dávat k sobě i postavy které by v životě spolu být nemohly.A představuji jak by jejich vztah ovlivnil celá seriál. Teď mě napadá tak Toby a Aria- Pretty little liars.
jinak normálně shipuji:
Aria A Ezra(PLL),Felicity a Oliver(Arrow),Catherine a Vincent (BATB),Bell a Rampelník (OUAT),
Betty a Jughead (riverdale) a ještě mnoho dalších by se našlo,tihle jsou moji TOP už třeba pár let a nedám na ně dopustit.
Makronka napsal(a):
Jak se to vezme. Ty knihy jsou tak zmatené, že jediné, co vím je, že Stefan a Elena určitě byli spolu, i když byl jeden z nich mrtvý, že Elena byla panna, i když sex dávno měla..no, každopádně Damon a Bonnie se k sobě měli docela dost vášnivě, hodně daleko za přátelskou úroven. Taky tam byli "spřízněné duše", stejně jako Stefan a Elena. Jen potom to přebral jiný autor a tam to skončilo tak, že se změnila celá časová linie a Elena skončila s Damonem...nedávalo to ani v nejmenším smysl.
No právě, ty knihy přestaly po druhém díle dávat smysl, celkově nevysvětlená mytologie, pití vína atd místo krve nebo jako náhražka krve..no jako ne..knihy NE!
To bude pro mě těžké, protože mě přijde, že se zamilovávám skoro do každého páru, takže zkusím tady dát moje oblíbené dvojice a uvidím, kolik toho bude :).
Chandler & Monica (Friends)
Zoe & Wade (Hart of Dixie)
Neal & Sarah (White Collar)
Amy & Jake (Brooklyn 99)
Schmidt & Cece (New Girl)
John & Mary (Sherlock)
Jack & Rebecca (This is Us)
Deaks & Kensi (NCIS L.A. – tady asi už jen kvůli nim to sleduji dál, i když epizody už jsou na nic)
Logan & Rory (Gilmore Girls)
Hook & Emma (Once Upon a Time)
Sutton & Richard (The Bold Type)
Nini & Ricki (HSM: The Musical)
Je to seřazené od nejoblíbenějšího páru, takže kdybych si musela vybrat třeba maximálně top 5 tak to bude Chandler s Monikou až po Schmidta se Cece.