Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
to tím říct nechci. nechci to potvrdit ani vyvrátit. já bych tě nerada zaspoilerovala. tohle patří mezi ty seriály, u kterých si stojí za to spoilery nezjišťovat. v 2. řadě je díl, který mi shodil bradu na stůl, najít si tenkrát spoilery (před tímhle dílem jsem na misfits úplně zapomněla, takže jsem ho viděla dávno po odvysílání celé řady), tak si rozbiju hubu. jen tím chci říct, že možná nebude nakonec patřit mezi tvé nejoblíbenější.
Tak to jo :) Chápu a díky, žes mě nezaspoilerovala :D
Miluju seriál jak jsem poznal vaši matku a tak volím pár Lily a Marshall ! Všiml jsem si že jsou i ve článku 10 nejvýraznějších televizních párů a jsem rád.Stejně tak jsem pro i se seriálem Futurama a párem Fry a Leela (No spíše Philip a Turanga)...Také Marge a Homer ze seriálu Simpsonovi.
Podle mně je nejlepši Jack a Sam.(hvězdná brána SG-1)
Určitě Chuck a Blair (Gossip Girl), Ross a Rachel (Friends), dále Toby a Spencer (PLL), Emma a Ethan (Tlg), Phoebe a Cole (Charmed), Lilly a Marshall (Himym), Penny a Leonard + Howard a Bernadette (Tbbt), Michael Scofield a Sara (Prison Break), ...
Michael Scofield a Sara (Prison Break), Beckett a Castle (Castle), Cristina a Owen (Grey's anatomy), Callie a Arizona (Grey's anatomy), Kate a Sawyer (Lost), Addison a Sam (Private practice). To jsou všechny :)
u mě rozhodně nesmí chybět Lorelai + Luke (GG) a taky Blaine + Kurt (Glee), z výše jmenovaných samozřejmě Sam + Jack (SG-1) a Beckett + Castle (Castle)
chandler a joey jednoznačne :D
Elena a Damon (Vampire Diaries), Spencer a Toby (Pretty little liars), Hanna a Caleb (Pretty little liars)