Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
nebyla bych to já abych si ještě pár nepřihodila zvláště po finálových epkách protože z jedné se nemůžu vzpamatovat...takže Neal a Emma(OUAT)- já vím je tam HOOK, ale buďme realisti tihle dva k sobě prostě patří. Dále Reid a Maeve (Criminal minds)- sic jim to dlouho nevydrželo, ale i tak, a samozřejmě Deeks a Kensi (NCIS: LA)- oni mají chemii a všechno a poslední tři epizody, nepamatuji si o čem byli ale jen to co ti dva dělali...
V poslední době hodně koukám na Castla a kombinace Castle-Beckett je prostě skvělá.
ja osm strašne fandila Klausovi a caroline z TVD... inak na zaciatku Damon a Elena z toho isteho serialu, teraz ma už nebavia :D True Blood Erik a Sookie... castle a becketova klasika... haha herkules a xena :D:D:D ale ne vazne pacilo by sa mi keby sa dali nejak dokopy Pinoccio a Emma z OUaT... ale z toho asi nic nebude :D
Rory a Logan- Gilmorovy děvčata (potom i Rory a Jess měli skvělou chemii)
Chuck a Blair- Gossip girl, Buffy a Angel.
Myslím, že se najde hodně páru, v každém seriálu je někdo oblíbený, ale nejoblíbenější pár pro mě stejně bude vždy Dean a Sam :D (Supernatural)
Jednoznačně Caskett :)
U mě už roky vede Chuck Bartowski a Sarah Walker
Chuck a Blair (Gossip Girl), Caroline a Klaus (TVD), kedysi som hrozne fandila Damonovi a Elene, no v 4.sérii to trochu pokazili, no stále ich mám rada aj keď už nie tak ako kedysi, ďalej Hanna a Caleb (PLL), Spencer a Toby (PLL), Phoebe a Cole (Charmed), Sookie a Eric (True Blood), Ryan a Carrie (Go On) - im som hrozne fandila, škoda, že seriál už nepokračuje... atď, ale je ich veľa, to by som sa nedopísala :)
Chuck a Blair (Gossip girl), Damon a Elena (The Vampire Diaries), Ezra a Aria (Pretty Little Liars)
Jednoznačně Blair a Chuck(Gossip Girl), potom Aria a Ezra(PLL), Elena a Damon(TVD), Scott a Allison(Teen Wolf), Lydia a Stiles(Teen Wolf).