Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriálový pár

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

simuska02
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 12. 2013 / 16:34:59 (před 10 roky)
off

Tady je mých top 10:
Spencer a Toby (PLL), Arizona a Callie + Meredit a Derek + Lexi a Mark + Cristina a Owen (Chirurgové), Carrie a Big(Sex and the City), Lily a Marshall(HIMYM), Chuck a Blair (Gossip Girl), Mike a Rachel(Suits) a ze straších ještě Fran a Maxwell(The Nanny).

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
19. 12. 2013 / 16:45:14 (před 10 roky)
off
simuska02 napsal(a):

Tady je mých top 10:
Spencer a Toby (PLL), Arizona a Callie + Meredit a Derek + Lexi a Mark + Cristina a Owen (Chirurgové), Carrie a Big(Sex and the City), Lily a Marshall(HIMYM), Chuck a Blair (Gossip Girl), Mike a Rachel(Suits) a ze straších ještě Fran a Maxwell(The Nanny).

Souhlas s Mikem a Rachel, Lily a Marshallem. Přidávám ještě Leonard a Penny (TBBT), Booth a Brennanová (BONES), Castle a Beckettová (Castle), Gabby a Matt (Chicago Fire)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 12. 2013 / 20:39:43 (před 10 roky)
off

Pre mňa momentálne Hayley & Elijah (The Originals)... Niekedy je veľmi ťažké nájsť hercov medzi, ktorými to fakt iskrí. Oni dvaja ma vždy dóstanú :)

elsa
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
24. 12. 2013 / 11:02:28 (před 10 roky)
off

Za sebe říkám: Sam a Jack (Stargate SG-1), Castle a Beckett (Castle), Olivie a Peter ( Fringe), Callie a Arizona (Chirurrgové),Helen a Nikki (Bad Girls), Spencer a Ashley (South of Nowhere), Tony a Ziva (NCIS), Hayley a Elijah (The Originals)

Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 12. 2013 / 19:11:49 (před 10 roky)
off

Rose & The Doctor - Doctor Who
Oliver & Felicity - Arrow
Isaac & Alison - Teen Wolf
Castle & Beckett - Castle
Dean & Jo - Supernatural
Elijah & Katherine - The Vampire Diaries/The Originals

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 2. 2014 / 20:40:23
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 12. 2013 / 23:01:14 (před 10 roky)
off
Megan napsal(a):

Trochu jsem pozměnila žebříček
1.DAMON&BONNIE(TVD) Moje nej dvojice ze všech, co kdy vznikly
...
11.Eric&Tara(TB)

Povedala by som, že ani tieto dva nie sú potencionálne páry, veď medzi nimi nie je ani náznak niečoho.. a Eric a Tara o.O veď ony sa spolu vôbec nehodiaa.

vmvladko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 1. 2014 / 21:36:17 (před 10 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

Rumpelstiltskin a Belle (OUAT)

plne súhlasím

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 1. 2014 / 21:37:03
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 2. 2014 / 17:25:05 (před 10 roky)
off

Lucretia a Batiatus, Lucretia a Ashur, jedno sice vylučuje druhý, ale já je k sobě prostě miluju :)

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
stepa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 2. 2014 / 20:08:29 (před 10 roky)
off

Za mě jednoznačně vedou Marshmallow a Lilypad (HIMYM), to je snad ten nejúžasnější televizní pár všech dob :)
A Shamy (TBBT) jsou ten nejpodivnější pár všech dob! ale stejně naprosto roztomilí :)

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
12. 2. 2014 / 20:15:09 (před 10 roky)
off
stepa napsal(a):

Za mě jednoznačně vedou Marshmallow a Lilypad (HIMYM), to je snad ten nejúžasnější televizní pár všech dob :)
A Shamy (TBBT) jsou ten nejpodivnější pár všech dob! ale stejně naprosto roztomilí :)

Má slova. To je dnes už podruhé, co mi bereš slova z úst. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.