Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Merenwen napsal(a):
pár- hovor. člen dvojice,nie len v romantickom slova zmysle, preto som spomenula Sama a Deana... :)
Tebe nikde neučili, že se nepřestává číst u nadpisu? :)
Jako já vím, že fanoušci jsou schopní zpárovat ale naprosto kohokoliv. V takových konverzacích mi ale připadá bezpředmětné zmiňovat páry, které realisticky prostě neexistují.
ševča napsal(a):
Tebe nikde neučili, že se nepřestává číst u nadpisu? :)
Jako já vím, že fanoušci jsou schopní zpárovat ale naprosto kohokoliv. V takových konverzacích mi ale připadá bezpředmětné zmiňovat páry, které realisticky prostě neexistují.
Hm, možná by nebylo od věci udělat rubriku i o nejoblíbenější ship :D. Neboli pár, který reálně neexistuje, ale lidi ho shippujou jak diví :D.
Za mě bezkonkurenčně Chuck Bartowski a Sarah Walker (CHUCK)
NCIS-Tony a Ziva
POI-Root a Sameen
Supergirl- Kara a Mon-el
Supergirl-Alex a Maggie
TVD-Bonnie a Enzo
NCIS-Gibbs a Kate
Psych-Jules and Shawn
The Flash-Snowbarry
Arrow Oliver a Felicity
The originals -Klaus a Caroline
Emison-pretty little liars
Prison break -Michael a Sara
Za mě:
Spike a Buffy (Buffy)
Anya a Xander (Buffy)
Doctor a River (Doctor Who)
Sheldon a Amy (TBBT)
Hook a Emma (Once Upon a Time)
Lois a Clark (Smallville)
Capt. Jack a Ianto (Torcwood)
Sherlock a Irene (Sherlock)
Kapitán Kathryn a Chakotay (Voyager) - a fakt mě namíchlo, že to nedopadlo :(
B'Elanna a Tom (Voyager)
Pravděpodobně bych vymyslela další, ale tyto u mně vedou ;).
Hezký den, jsem tu nový, ale i tak si dovolím přispět.
Pokud nepočítám animáky (tam by to byl Křemílek a Vochomůrka), tak mě nejvíc k sobě jdou Kůstka a Booth (Sběratelé kostí).
z.pepa80 napsal(a):
Hezký den, jsem tu nový, ale i tak si dovolím přispět.
Pokud nepočítám animáky (tam by to byl Křemílek a Vochomůrka), tak mě nejvíc k sobě jdou Kůstka a Booth (Sběratelé kostí).
Rozhodně Chandler a Monica (Friends), Isak a Even (SKAM), Effie a Freddie (Skins), Ted a Robin (How I met your mother).
Takže idem na to
Z tých starších sú to,resp.boli
Mark a Lexie-Greys anatomy
Cristina a Burke-Greys anatomy
Teddy a Henry - Greys anatomy
Doug a Carol -Pohotovosť ER
Dempsey a Makepeace
Miranda a Steve - Sex v meste
Booth a Brennan - Bones
Caskett
A aktuálne sú to Matt a Gabby -Chicago Fire
Herrmann a Cindy - Chicago Fire
Stella a Severide-Chicago Fire
A nedá mi tak symbolicky nespomenúť môj naj "pracovný pár" Olivia a Elliot - SVU :D
Sara&Michael (Prison break)...Penny&Leonard (TBBT)...Robin&Barney (HIMYM)...Elena&Damon (TVD)...Oliver&Felicity (Arrow)...Rory&Jess (GG)...Ema&Hook (OUaT)...Caitlin&Julian (Flash)...Zoe&Wayde (Hart of Dixie)...Ichabod&Abbie (Sleepy hollow)...Jack&Rebecca (This is us)...a takhle bych mohla pokračovat dál a dál :-D