Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj jsem poměrně nový na této webovce a už od začatku se setkávám s jednou chybou a to tou že mi nejde a nevím jak si prehrat jakoukoliv epizodu serialu. Pomuze mi nekdo ?
mareksamal napsal(a):
Ahoj jsem poměrně nový na této webovce a už od začatku se setkávám s jednou chybou a to tou že mi nejde a nevím jak si prehrat jakoukoliv epizodu serialu. Pomuze mi nekdo ?
mareksamal napsal(a):
Chyba stránky to není, protože tady epizody na přehrání nenajdeš. Což by ti mohlo dojít, kdyby sis přečetl místní FAQ nebo alespoň text, který vidíš při zakládání diskuze.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Zato ale nabízíme spoustu jiných super věcí, takže pokud ti nevadí, že se na seriály musíš dívat jinde, třeba se ti tu zalíbí nějaká fajn vymoženost, třeba náš watchlist.