Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravíčko :)
Zkouškové je úspěšně za mnou a jelikož nadchází období prázdnin a přemíry volného času než přijde čas brigády, potřebovala bych tip na seriál, který stojí za zhlédnutí. Jenže mám problém - přijde mi, že na vše, co mě na první pohled zaujalo, jsem se již stihla podívat.
Viděla jsem (částečně & přestala nebo celé): Gilmorky, Charmed, Přátele, Chůva k pohledání, NCIS: Las Vegas, The Mentalist, The Vampire Diaries, Teen Wolf, Pretty Little Liars, Castle, Bones, Supernatural, Game of Thrones, Under the Dome, Sherlock BBC, Doctor Who, Sleepy Hollow, Hannibal, Orphan Black, Orange is the New Black, Ravenswood, The 1OO, True Detective, Breaking Bad, Fargo, Criminal Minds, The Originals, iZombie, The Walking Dead, Brickleberry, 2 Broke Girls, TBBT, HYMIM, Once Upon a Time, Arrow, Flash, Jessica Jones, Chuck, Veronica Mars, Sense8, 13 Reasons Why, Stranger Things, Skins, Misfits, dr. House, Big Little Lies, Broadchurch, AHS, How to Get Away with Murder, Riverdale, Lucifer, Brooklyn 99 a je docela možné, že jsem na něco zapomněla
Nemáte tedy někdo tip na něco, co jsem vynechala a stojí to za to? Seriál může být ukončený, klidně i novinka nebo stálice. :)
Děkuju!
Trochu hůř se už hledají všechny díly, ale já doporučuji Dariu.(https://www.serialzone.cz/serial/daria/) Vždy jsem tvrdil a vždy tvrdit budu, že to je jeden z top seriálů.
Newsroom, Justified, Life, Person of interest, Spooks (aspoň první série), Good Wife (pokud se zalíbí, tak pak i Good Fight), White Collar, Pride and Prejudice, North & South (2004), Downton Abbey, Happy Valley, State of Play, Whitechapel, Jekyll, Zen, Blackpool, Reaper, Chuck, FlashForward, Firefly, a mnoho dalších :)
Pokud nevadí anime, tak Wolf's Rain, Crest of the Stars, Hellsing, Morbito: Guardian of the Sacred Spirit, Madlax, Noir, a mnoho dalších :))