Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Máme je (skoro) všichni... Snad každý z nás si v seriálech našel pár, který není kánonický a nejspíš ani nikdy nebude, ale my je stejně shippujeme spolu jako milence, protože tam tu chemii prostě vidíme. A aby se to nepletlo v klasických seriálových párech (aneb viz
ševča napsal(a):
Pár? Ti dva jsou heterosexuální bratři, nebo ne? Pokud Supernatural není ještě divnější GOT...
), tak zakládám samostatné téma ;). Čím divnější ship, tím lepší :D. Třeba nakonec zjistíte, že v tom nejste sami a máte o zábavnou diskusi do soukromé pošty postaráno :D.
A abych tady jenom nepindala, tak začnu:
Swan Queen (OUAT, jdi se zahrabat Hooku, na chemii Reginy a Emmy nikdy mít nebudeš)
Spemily (PLL, ať se na mě nikdo nezlobí, ale s Troin má Shay daleko větší chemii než s půlkou holek, co jí Marlene nacpala do postele)
Willow a Faith (BtVS, zvlášť na konci, kdy si každá nesla svou vlastní minulost jsem je shippovala jako o život)
SuperCorp (SPG, Lena s Karou jsou stejný případ jako Emma a Regina, Mon-El tam jako obvykle jenom překážel)
Giles a Ethan (BtVS, byla jsem naočkována :D)
Laurel a Nyssa (Arrow, ten vztah se vyvíjel dost zajímavě, než to tak nějak zazdili do ztracena)
Áres a Gabriela, Afrodita a Gabriela (XWP, každý xenita tak nějak truchlil po svém a u mě to padlo na tohle).
A určitě mě napadne ještě pár dalších, ale momentálně to snad jako ukázka stačí ;).
Tak jsem zvědavá, jak šílené mé kombinace jsou. Non-canon shipy, jéj, ti mi občas docela ublíží. Nemám zrovna štěstí.
Damon a Bonnie z TVD (tam byl potenciál jako blázen, místo toho Bon Bon nacpali k jeho kopii. Chemie Kat a Iana, no prostě, vztek a asi mě to bude štvát věčně)
Liv a Blaine či Liv a Ravi z IZombie (Majorek bílá lilie se mi k Liv fakt nehodí, je nudný, otravný a vůbec nedosahuje kvalit, která má Liv. Blaine a Liv mi připomínají dvojku Spike a Buffy, Liv a Ravi zase trochu Wesleyho a Fred, takže tyhle kombinace si u mě našly místo, snad mi aspon jedna výjde)
Wicked Queen & Captain Queen (já se považuji za fanouška Emmy a Hooka, nicméně nejde říct, že by pro mě Regina a Hook by vypadali fakt bombasticky, určitě doufám v nějaký lepší vývoj její vztahu v sedmičce, kde na sebe budou mít dost času. Romanticky spolu nebudou, ale mohli by mít pěkný vztah jako SQ. No a u Reginy a Zeleny předem říkám, že neschvaluji incest, ale chemie tam je a kdyby nebyly sestry, věřím tomu, že by se daly dohromady- což bylo řečeno i samotnými tvůrci)
Barry a Caitlin z The Flash (tady není o čem mluvit, mezi nima je víc chemie, než mezi ním a tou jeho Iris, či kterékoliv jiné známosti, kterou Cait měla. Opravdu by se k sobě moc hodili, stále doufám, že se to nějak vyvrbí)
Dean a Castiel ze SPN (Nic nečekám, ani na tvůrce nějak netlačím jako zbytek toho fandomu, ale ti dva k sobě fakt sednou)
Faith a Angel z ATS (charaktery jsou na podobné bázi a Faith na mužský zrovna neměla štěstí, to jejich přátelství se mi moc líbilo, doufala jsem, že uvidím něco více)
Derek a Stiles z TW (opět, ta chemie tam prostě je, potenciál taky. A Stiles by jako gay určitě vypadal líp, než jako Lydiin stalkerskej pejsek)
Klaus a Hayley TO (sakraporte, mají spolu dítě, jsou si blízcí, chrání se, utěšují se, ti se přímo nabízejí)
John a Cameron z Terminator, the Sarah Connor Chronicles (to asi znáte, když tvůrci prostě ví, že ti dva mezi sebou mají, dávají to dost najevo, nicméně si s nima dávají dost na čas a pak to ani neudělají. Tihle dva očividně něco spolu mít měli, ale nestihlo se to. Naprd.)
Olive a Ned z Pushing Daisies (já jsem slečnu Chucky Chuck neměla moc v lásce, lovestory mezi ní a Nedem byla moc...strojená. Mezi Leem a Cheno aka Olive a Nedem byla chemie naprosto přirozená věc, bylo to takové roztomilejší a fakt jsem doufala, že jí dá šanci..škoda.)
Leslie a Severide z Chicago Fire (já vím, Leslie je/byla lesba, ale s žádnou babou se mi nelíbila, ani mi to k ní moc nesedělo. Kdežto se Severidem (já jmeno Kelly nikdy neuznám za mužské) se mi zamlouvala a chemie tam byla dost znatelná, věčná škoda)
Claire a Peter nebo Claire a Syler z Heroes (opět, nejsem zastánce incestu, ale Peter a Claire se k sobě charakterově moc hodily. Stejně jako nejsem zastánce psycho vztahu hodné dívky a totálního psychopata, ale nějak zvrácených způsobem se mi líbilo, jakou má Syler pro Claire slabost a chemie byla taky slušná. No, tohle jsou asi moje nejšílenější kombinace, bych řekla)
Našlo by se víc, ale tohle je tak zhruba.
IcePrincess napsal(a):
Damon a Bonnie z TVD (tam byl potenciál jako blázen, místo toho Bon Bon nacpali k jeho kopii. Chemie Kat a Iana, no prostě, vztek a asi mě to bude štvát věčně)
Claire a Peter nebo Claire a Syler z Heroes (opět, nejsem zastánce incestu, ale Peter a Claire se k sobě charakterově moc hodily. Stejně jako nejsem zastánce psycho vztahu hodné dívky a totálního psychopata, ale nějak zvrácených způsobem se mi líbilo, jakou má Syler pro Claire slabost a chemie byla taky slušná. No, tohle jsou asi moje nejšílenější kombinace, bych řekla)
Já zas kdysi v první řadě doufala v Bonnie a Tylera. Asi jsem si chtěla vynahradit Willow a Oze. Ale Claire a Petera chápu. Oni jim dali takové scény, které diváky navnadily, chemie tam byla, však se taky dali dohromady i ve skutečnosti, teprve pak odhalili, že je jeho neteř, a stejně tři řady naznačovali jakési pouto, dali tam tu scénu z budoucnosti "vždycky jsem tě milovala" apod. To jinak nešlo.
No tak pokud bych měla vybrat netypické páry, které by se mi líbily, tak by to byl například Eric a Sam (True Blood), Pam a Sookie (True Blood), Jamie a Brienne (GoT), Spike a Angel (Buffy), Mick a Josef (Moonlight), Cat a J'onn (Supergirl). Asi by mě toho napadlo i víc, nebo pak spojením více seriálů dohromady, ale to bych tu byla dlouho :-) A občas bych někoho dala rovnou do trojky :-D
rebeccacarf napsal(a):
No tak pokud bych měla vybrat netypické páry, které by se mi líbily, tak by to byl například Eric a Sam (True Blood), Pam a Sookie (True Blood), Jamie a Brienne (GoT), Spike a Angel (Buffy), Mick a Josef (Moonlight), Cat a J'onn (Supergirl). Asi by mě toho napadlo i víc, nebo pak spojením více seriálů dohromady, ale to bych tu byla dlouho :-) A občas bych někoho dala rovnou do trojky :-D
Ty vole Cat a J´onn :D. To by teda byla dvojka :D. I když už jsem viděla i pairing Cat a Astra, což je podle mě ještě horší :D. Jinak Spangel je myslím mezi zahraničními slasherkami dodnes hodně populární ship :D. A s tou trojkou.. Taky mám ráda Spaily (Spencer/Paige/Emily) z PLL takže tě plně chápu :D.
Peter a Claire ( ano, jako vážně, nikdo mi to nevymluví)
Derek+Lydia
Peter+Lydia ( Haló, byli spolu v reálu!)
Dean+Jo ( po její smrti se dost změnil, takže si myslím že k ní fakt něco cítil, a navíc Reo Speedwagon)
Veronica+Weevil ( Veronica Mars)
Scott+Malia (TW)
Ellie+Nick (NCIS)
Callen+Kensi ( už od začátku)
Morgan+Emily ( Criminal Minds, těch momentů, kdy je miluju je tolik že to snad ani nejde vypsat, ale co když ona "Umře"..to nestačí?)
Chris+Meredith ( NCIS NOLA), jak jsem byla naštvaná když odešla..
Oh a ano samozřejmě
Damon a Bonnie! Jako vážně? po těch náznacích bych je zabila když je nedali spolu!
A někdo tu naznačil Crossovery, tak
Buffy+Dean
a pak Dean+Elena ( Youtube!)
IcePrincess napsal(a):
Tak jsem zvědavá, jak šílené mé kombinace jsou. Non-canon shipy, jéj, ti mi občas docela ublíží. Nemám zrovna štěstí.
Liv a Blaine či Liv a Ravi z IZombie (Majorek bílá lilie se mi k Liv fakt nehodí, je nudný, otravný a vůbec nedosahuje kvalit, která má Liv. Blaine a Liv mi připomínají dvojku Spike a Buffy, Liv a Ravi zase trochu Wesleyho a Fred, takže tyhle kombinace si u mě našly místo, snad mi aspon jedna výjde)
Wicked Queen & Captain Queen (já se považuji za fanouška Emmy a Hooka, nicméně nejde říct, že by pro mě Regina a Hook by vypadali fakt bombasticky, určitě doufám v nějaký lepší vývoj její vztahu v sedmičce, kde na sebe budou mít dost času. Romanticky spolu nebudou, ale mohli by mít pěkný vztah jako SQ. No a u Reginy a Zeleny předem říkám, že neschvaluji incest, ale chemie tam je a kdyby nebyly sestry, věřím tomu, že by se daly dohromady- což bylo řečeno i samotnými tvůrci)
Barry a Caitlin z The Flash (tady není o čem mluvit, mezi nima je víc chemie, než mezi ním a tou jeho Iris, či kterékoliv jiné známosti, kterou Cait měla. Opravdu by se k sobě moc hodili, stále doufám, že se to nějak vyvrbí)
Dean a Castiel ze SPN (Nic nečekám, ani na tvůrce nějak netlačím jako zbytek toho fandomu, ale ti dva k sobě fakt sednou)
Faith a Angel z ATS (charaktery jsou na podobné bázi a Faith na mužský zrovna neměla štěstí, to jejich přátelství se mi moc líbilo, doufala jsem, že uvidím něco více)
Derek a Stiles z TW (opět, ta chemie tam prostě je, potenciál taky. A Stiles by jako gay určitě vypadal líp, než jako Lydiin stalkerskej pejsek)
Klaus a Hayley TO (sakraporte, mají spolu dítě, jsou si blízcí, chrání se, utěšují se, ti se přímo nabízejí)
John a Cameron z Terminator, the Sarah Connor Chronicles (to asi znáte, když tvůrci prostě ví, že ti dva mezi sebou mají, dávají to dost najevo, nicméně si s nima dávají dost na čas a pak to ani neudělají. Tihle dva očividně něco spolu mít měli, ale nestihlo se to. Naprd.)
Olive a Ned z Pushing Daisies (já jsem slečnu Chucky Chuck neměla moc v lásce, lovestory mezi ní a Nedem byla moc...strojená. Mezi Leem a Cheno aka Olive a Nedem byla chemie naprosto přirozená věc, bylo to takové roztomilejší a fakt jsem doufala, že jí dá šanci..škoda.)
Leslie a Severide z Chicago Fire (já vím, Leslie je/byla lesba, ale s žádnou babou se mi nelíbila, ani mi to k ní moc nesedělo. Kdežto se Severidem (já jmeno Kelly nikdy neuznám za mužské) se mi zamlouvala a chemie tam byla dost znatelná, věčná škoda)
Našlo by se víc, ale tohle je tak zhruba.
Děkuju! Konečně někdo kdo chápe toho Severida s Leslie! Hej ti dva spolu jsou jak staří manželé v některých situacích ( Tys mi snědl jogurt?)
Taky souhlasím Peter a Claire a/nebo Peter a Syler, dále Dany/Yara GoT a samozřejmě Jamie/Brienne....docela bych brala i Sansu a Tyriona....lol...ale asi by to bylo divný, sice ta holka vypadá tak na 20, ale v GoT je jí asi tak 15 nebo tak.
Jessica Angell napsal(a):
Děkuju! Konečně někdo kdo chápe toho Severida s Leslie! Hej ti dva spolu jsou jak staří manželé v některých situacích ( Tys mi snědl jogurt?)
Přesně! Je docela škoda, že jediná homosexuální postava v seriálu měla svůj největší, milostný potenciál s mužem, teda podle mého skromného názoru, v seriálu se prostě neobjevila ženská, která by k ní seděla a samotní tvůrci se na to očividně ani nesoustředili, jinak by měla nějaký pořádný vztah. Bylo to jako sledovat Willa a Grace - kdyby Will byl hetero, ti dva by byli spolu. To samého jsem viděla tady. Navíc ti dva opravdu vypadali, jako by všechny ty milostné věci měli dávno za sebou a fungovali jako klasický manželský pár.
Jinak, co se týče Damona a Bonnie, Petera a Lydie, Scotta a Malie a Duffy - tak tyhle potenciály mi taky neunikly! Videa s Buffy a Deanem, Faith a Deanem, Faith a Samem, Buffy a Damonem, Stefana a Faith, Klaus a Faith - já si těhle crackshipů oblíbila safra hodně a je neuvěřitelně zábavné sledovat, jaké příběhy jim vymýšlí.