Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriálový ship

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 8. 2017 / 14:25:51 (před 7 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Tak jak jsi to napsala..Spike s Buffy spal až dlouho po tom. Takže tam spíš patří že Spike Buffy skoro znásilnil, a i přes to ho nakonec milovala..

Dík, žes mi připoměla, proč jsem ten pár vždycky nesnášela :D. Buffy z něj měla stockholmský syndrom :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 8. 2017 / 16:07:18 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Dík, žes mi připoměla, proč jsem ten pár vždycky nesnášela :D. Buffy z něj měla stockholmský syndrom :D.

Ta ho měla už od Angela, když se jí pokusil zabít. Spike i Angel byli bez duše, když se jí jeden pokusil znásilnit, předtím jí chtěl zabít a druhý jí chtěl zabít a ještě zabil Jenny. Buffyn vkus na muže se vymyká zdravému rozumu(pořád je na tom lépe než Elena Gilbert), ale i tak mám pro Bangel a hlavně Spuffy zvláštní slabost. :D Až mě někde najdou mrtvou, tak to bude asi proto, že jsem si našla známost. :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 2x | Naposledy: 13. 8. 2017 / 16:09:16
andromache
13. 8. 2017 / 19:19:50 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Ta ho měla už od Angela, když se jí pokusil zabít. Spike i Angel byli bez duše, když se jí jeden pokusil znásilnit, předtím jí chtěl zabít a druhý jí chtěl zabít a ještě zabil Jenny. Buffyn vkus na muže se vymyká zdravému rozumu(pořád je na tom lépe než Elena Gilbert), ale i tak mám pro Bangel a hlavně Spuffy zvláštní slabost. :D Až mě někde najdou mrtvou, tak to bude asi proto, že jsem si našla známost. :D

To máš dobrý, takovou slabost pro bad boye :D. Stejně jsem nikdy nechápala, co na těch bad boys (eventuelně bad girls pro mou cílovou skupinu) všichni sakra vidí :D. Já bych ho/ji musela asi zabít abych to vydržela :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 8. 2017 / 10:27:10 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

To máš dobrý, takovou slabost pro bad boye :D. Stejně jsem nikdy nechápala, co na těch bad boys (eventuelně bad girls pro mou cílovou skupinu) všichni sakra vidí :D. Já bych ho/ji musela asi zabít abych to vydržela :D.

Tak, co jsem tak vykoukala od jiných a ještě má taková slabost - Já si pamatuji časy, kdy záporák byl prostě záporák a jediné páry, co spolu takhle cukrovali v seriálovém světě byli opravdu jen Bangel a Spuffy. Zlo může být pro někoho svůdné, přináší dobrodružství a má to cejch zakázaného ovoce, protože je přeci špatné k někomu takovému něco cítit nebo s ním být. Někdo zase hledá pozitiva, někomu se líbí, když se ten bad boy polepšuje, nebo bad girl, právě díky té zamilovanosti, protože proto, že je zlý nebo prostě jen špatný neznamená, že se nemůže zamilovat a že nějaká dobrá dušička nespasí tu jeho/její. Ono to kdysi jisté kouzlo docela mělo, ale dnes je to v seriálech běžná rutina, že je to otravné, navíc kdyby si viděla TVD a celý ten Delena vztah...ještě ráda by sis vzpomněla na Spika s Buffy nebo Buffy s Angelem, oproti tomuhle totiž vypadají relativně zdravě.
Nicméně v realitě co vím, tak bad boys ani bad girls moc nejsou, nebo jsem na někoho takového nenatrefila....jen kreténi/kreténky, co si na něco hrajou a mají IQ houpacího koně, či jsou to bezpáteřní hajzlové, co člověka dostanou maximálně tak do průseru. Zlatá fikce, která nasere, ale neuškodí.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 8. 2017 / 18:50:28
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
14. 8. 2017 / 11:00:33 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Jenomže tam ta 7 řada je více méně o tom, že i přes to co udělal, byl na konci jediný kdo při ní opravdu stál ( 7x20-7x21-7x22)
A o tom láska je..ať se stane cokoliv, nakonec to byl on kdo zachránil svět a kdo položil život za životy milionů lidí. Největší grázl seriálu..
když jsem byla malá milovala jsem Angela ( jo je to hodně dávno xD)
Pak samozřejmě Rileyho jako protože byl " Normální"
No ale Spike to vyhrál..
Nebo když už šílenosti tak Buffy a Dean

Gabka
andromache
14. 8. 2017 / 12:43:20 (před 7 roky)
off

Jenomže tam ta 7 řada je více méně o tom, že i přes to co udělal, byl na konci jediný kdo při ní opravdu stál ( 7x20-7x21-7x22)
A o tom láska je..ať se stane cokoliv, nakonec to byl on kdo zachránil svět a kdo položil život za životy milionů lidí. Největší grázl seriálu..

No já nějak nevím no... Já mám dost problém podobným postavám odpouštět. Jakmile si na někoho udělám názor, tak ho nezměním, i kdyby se z něj stal světec :-).

když jsem byla malá milovala jsem Angela ( jo je to hodně dávno xD)
Pak samozřejmě Rileyho jako protože byl " Normální"
No ale Spike to vyhrál..
Nebo když už šílenosti tak Buffy a Dean

Vidíš a já je nesnášela všechny :D. Angela a Spike z prostého fakt, že jsou to upíři, a člověk a upír se nemají co pářit a Rilleyho pro změnu proto, že to byl zelený mozek a na vojáky a jejich poslouchání rozkazů bez vlastního uvažování jsem jako svobodomyslný člověk silně alergická, co si pamatuju :D. Takže za mě Buffy normálního chlapa neměla nikdy :D.

Ale Buffy a Dean by rozhodně byli zajímavá dvojka :D. I když se bojím, že by ho Buffy považovala lehce za primitiva :D.

Jessica Angell
14. 8. 2017 / 13:14:42 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

No já nějak nevím no... Já mám dost problém podobným postavám odpouštět. Jakmile si na někoho udělám názor, tak ho nezměním, i kdyby se z něj stal světec :-).

Vidíš a já je nesnášela všechny :D. Angela a Spike z prostého fakt, že jsou to upíři, a člověk a upír se nemají co pářit a Rilleyho pro změnu proto, že to byl zelený mozek a na vojáky a jejich poslouchání rozkazů bez vlastního uvažování jsem jako svobodomyslný člověk silně alergická, co si pamatuju :D. Takže za mě Buffy normálního chlapa neměla nikdy :D.

Ale Buffy a Dean by rozhodně byli zajímavá dvojka :D. I když se bojím, že by ho Buffy považovala lehce za primitiva :D.

No tak on se tak občas chová ale je to jedna z lepších variant

Gabka
andromache
14. 8. 2017 / 14:18:09 (před 7 roky)
off

No tak on se tak občas chová ale je to jedna z lepších variant

Ony jsou i horší varianty O_O? Skoro se bojím zeptat jaké :D.

Jessica Angell
14. 8. 2017 / 14:57:51 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Ony jsou i horší varianty O_O? Skoro se bojím zeptat jaké :D.

Peter+Lydia? haló, on je cvok..ještě větší než Spike..

Gabka
andromache
14. 8. 2017 / 17:30:53 (před 7 roky)
off

Peter+Lydia? haló, on je cvok..ještě větší než Spike..

Aha, tak ty neznám :D. Já myslela horší varianty s Buffy :D. Pár takových šílených shippů mám taky :D.