Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Makronka napsal(a):
Nemůžu si pomoct, ale poslední dobou je můj oblíbený ship Lena Luthor a Mon-El. :D
That´s all I can add to this :D
andromache napsal(a):
That´s all I can add to this :D
Když můžou lidi shippovat Sama a Deana, Deana a Penniwise, Lociku a Shreka, Annu a Elsu, co by ne toto. Hlavně by to zatl tipec těma dvěma věčně hádajícím se skupinám Supercorp a Karamel, upřímně tu reakci bych chtěla vidět, už jen pro tu prdel bych Lenu a Mon-ela fakt brala. :D
Makronka napsal(a):
Když můžou lidi shippovat Sama a Deana, Deana a Penniwise, Lociku a Shreka, Annu a Elsu, co by ne toto. Hlavně by to zatl tipec těma dvěma věčně hádajícím se skupinám Supercorp a Karamel, upřímně tu reakci bych chtěla vidět, už jen pro tu prdel bych Lenu a Mon-ela fakt brala. :D
Ano, já mám taky občas dost šílené shippy (teď mě třeba napadlo, že by byl skvělý ship Constantine a Lucifer (ale ten z Lucifera, Lucíka ze SPN nesnáším a Mark se k Mattovi totálně nehodí :D) ), ale i já mám hranice jako :D. Třeba Dean a Sam jsou big No pro mě :D. Stejně tak tahle hrůza :D. Plus Karameláci mají pro svůj ship ultimátní happy end, tak by nám Supercorpistům mohli dopřát aspoň ten seriál :D. A ne prostě, Lena/Mon-Hell nikdy :D.(i když, u mě je je Lena/jakýkoli chlap big fat NO, ale to raději ponechme stranou :D).
andromache napsal(a):
Ano, já mám taky občas dost šílené shippy (teď mě třeba napadlo, že by byl skvělý ship Constantine a Lucifer (ale ten z Lucifera, Lucíka ze SPN nesnáším a Mark se k Mattovi totálně nehodí :D) ), ale i já mám hranice jako :D. Třeba Dean a Sam jsou big No pro mě :D. Stejně tak tahle hrůza :D. Plus Karameláci mají pro svůj ship ultimátní happy end, tak by nám Supercorpistům mohli dopřát aspoň ten seriál :D. A ne prostě, Lena/Mon-Hell nikdy :D.(i když, u mě je je Lena/jakýkoli chlap big fat NO, ale to raději ponechme stranou :D).
Mon-el odešel, to není podle mě happyend. :D Supercopíci jsou šikanátoři. Jako nejsou první ani poslední, ale za tu dobu, co se v těhle sférách pohybuju jsem opravdu nezažila horší skupinu lidí.
Já ti nevím, Supercorp a Lemon jsou tak nějak fantazie a v té mé obě fungují, esteticky k sobě docela sednou, hlavně jak jsem řekla, pro tu prdel bych chtěla vidět ty reakce.
Makronka napsal(a):
Mon-el odešel, to není podle mě happyend. :D Supercopíci jsou šikanátoři. Jako nejsou první ani poslední, ale za tu dobu, co se v těhle sférách pohybuju jsem opravdu nezažila horší skupinu lidí.
Já ti nevím, Supercorp a Lemon jsou tak nějak fantazie a v té mé obě fungují, esteticky k sobě docela sednou, hlavně jak jsem řekla, pro tu prdel bych chtěla vidět ty reakce.
Ano, ale Melissa a Chris se vzali, a to je v mých očích ultimátní happyend Karamel shipu :D. Vyshmahnuvší Mon-Hel je pro změnu happyend pro mě jako pro Supercorpistu :D. Takže bych řekla win/win situace pro všechny :D. A mě jako supercorpistovi nepřijde, že bych byla nějaký šikanátor. Alespoň ne z pozice supecorp shippera. Z pozice mysandrynní militantní lesby, co chlapa nemůže cítit na sto honů ano, ale to bych do toho netahala :D. Řekla bych, že oproti Emisoňákům (PLL, shippeři Emily a Alison blah) jsme na tom ještě dobře. Aspoň já mám tedy s kolegyněmi ze Supercorp fandomu jenom dobré zkušenosti.... A jinak kdo je Lemon? Lena/Mon-Hell (nebo, jak mu já říkám, popelářský fuck boy :D?)
andromache napsal(a):
Ano, ale Melissa a Chris se vzali, a to je v mých očích ultimátní happyend Karamel shipu :D. Vyshmahnuvší Mon-Hel je pro změnu happyend pro mě jako pro Supercorpistu :D. Takže bych řekla win/win situace pro všechny :D. A mě jako supercorpistovi nepřijde, že bych byla nějaký šikanátor. Alespoň ne z pozice supecorp shippera. Z pozice mysandrynní militantní lesby, co chlapa nemůže cítit na sto honů ano, ale to bych do toho netahala :D. Řekla bych, že oproti Emisoňákům (PLL, shippeři Emily a Alison blah) jsme na tom ještě dobře. Aspoň já mám tedy s kolegyněmi ze Supercorp fandomu jenom dobré zkušenosti.... A jinak kdo je Lemon? Lena/Mon-Hell (nebo, jak mu já říkám, popelářský fuck boy :D?)
Tak když plaveš mezi nima v hejnu, těžko zpozoruješ ty špatné rybky, navíc většina z nich jsou mysandrinní. Byla si pokud vím proti Emisonákům, tudíž tady si chování viděla, já byla proti Pailyjákům, takže já třeba zas viděla to jejich, ale Emisonáci mému oku taky neunikli.
Já jsem Supercorpík, ale to jejich chování vidím, horší už jsou snad jen prý z Outlanderu, ti se prý i někam heckly.
Já málokdy propojuju herce a seriál. Že spolu Melissa a Chris jsou, to je sice hezké a přeju jim to, ale mě zajímá seriál a co se děje v něm, co dělají v reálném životě si se seriálem nespojuji a tak to dělá většina lidí, proto je Chris a Mel svým snatkem nejspíš úplně nespasí, má čast, která fandí cukrkandlu spasená není, ale zase bych chtěla vidět Supercorp, nicméně to se koukám hodlají pořádně nakopat, když je Lena vůči ní až tak agresivní (ačkoliv to spíše ukazuje, že Lena je slepá a hluchá zároven).
Taky jim to nemusí vyjít a můžou se rozvést.
Jo, Lena a Mon, Lemon.
Jak je Mon fuck boy? Chodil jenom s Karou, pak se sice oženil, ale pro něj uplynulo 7 let, jasně, že se chtěl posunout dál.
Makronka napsal(a):
Tak když plaveš mezi nima v hejnu, těžko zpozoruješ ty špatné rybky, navíc většina z nich jsou mysandrinní. Byla si pokud vím proti Emisonákům, tudíž tady si chování viděla, já byla proti Pailyjákům, takže já třeba zas viděla to jejich, ale Emisonáci mému oku taky neunikli.
Já jsem Supercorpík, ale to jejich chování vidím, horší už jsou snad jen prý z Outlanderu, ti se prý i někam heckly.
Já málokdy propojuju herce a seriál. Že spolu Melissa a Chris jsou, to je sice hezké a přeju jim to, ale mě zajímá seriál a co se děje v něm, co dělají v reálném životě si se seriálem nespojuji a tak to dělá většina lidí, proto je Chris a Mel svým snatkem nejspíš úplně nespasí, má čast, která fandí cukrkandlu spasená není, ale zase bych chtěla vidět Supercorp, nicméně to se koukám hodlají pořádně nakopat, když je Lena vůči ní až tak agresivní (ačkoliv to spíše ukazuje, že Lena je slepá a hluchá zároven).
Taky jim to nemusí vyjít a můžou se rozvést.
Jo, Lena a Mon, Lemon.
Jak je Mon fuck boy? Chodil jenom s Karou, pak se sice oženil, ale pro něj uplynulo 7 let, jasně, že se chtěl posunout dál.
Začnu od konce.. Je možné, že jsem to pochopila špatně, ale na tumbrl se ten výraz pro Hella fuck-boy nepoužívá proto, že by ojel každou druhou (jakože pár jich tam před Karou měl, vyspal se minimálně s Eve, jak si na letošním SDCC krásně rýpli do Andrei :D), ale proto že se chová jako debil. Jako Kara mu řekne "pomlč o našem vztahu a on o doslova dvacet sekund později všem vyžvaní že jsou spolu? Už za to by si zasloužil nakopat. A než se odstěhoval do budoucnosti, tak podle mě prostě na Karu dobrý vliv neměl. Proto fuck-boy a proto jsem byla ráda, že vysmahnul. Prostě jeho charakter byl na pěst. Když už měla Kara s někým být, měl to být James (který zase nikdy neměl být s Lenou, protože Katie a Mehcad mají nulovou chemii) a ne tenhle nezodpovědný pařmen. Plus celá ta historie nevraživosti mezi Daxamem a Kryptonem (ne, já opravdu nejsem zrovna milovník star-crossed lovers). Ano, real life a tv show (movi) life by se neměli křížit, ale když oni ti herci spolu často končí opravdu i v reálu (nejenom Karamel, takových případů je celkem dost, napadá mě třeba Jon Snow a Ygrit z Trůnů), tak se mi to potom sleje.. Jako kdyby spolu v reálu nebyli, tak to tak nevidím, ale protože se v reálu vzali, tak je to pro mě happyend pro Karamel a nechte nám laskavě Supercorp :D. Nebo jsem jednu dobu chtěla AgentCorp (což mi zase zkazili přes Kelly.. Zatracení Olsenovci, furt se mi cpou do shipů :D). Nebo bych brala i ReignCorp.. Hlavně aby Leně přestali cpát do postele chlapi, když Katie v podstatě skoro každou postavu hraje minimálně jako bi, když už ne homo, jak sama přiznala :D). A jinak já heterocukrkandl nenávidím, je ho všude tolik, že se mi z něj zvedá žaludek (a proto tak trpím, když ho cpou i někam, kde nemá co dělat, třeba do Chicago fire, kde mě opravdu nezajímá, kdo s kým spí ale kolik toho shoří).. Lesbo cukrkandl ještě jde, ale i tady to není u všech (viz třeba ten Emison, to nebyl cukrkandl, to byla hořká lékořice, blééé).
A ano, vím, že jim to nemusí vyjít.. Koneckonců, Melissa už jednou za kolegu vdaná byla a nakonec z toho byli u rozvodu "nepřekonatelné rozdíly"... Ale jestli si myslí, že jí to tentokrát vydrží dýl, než do dalšího seriálu...
O tom, co Lena vyvádí teď mi ani nemluv. Děsila jsem se toho celé léto (zaplať Afrodito aspoň za ty supercorpí fanfiky) a ještě jsem ani nějak neměla odvahu si to pustit.. Tumblr mi něco vyspoileroval a od té doby se mi do toho sledování chce ještě míň.. Jako já vím, že varovali, ale i tak, vidět to takzvaně "naživo" je docela krizový zážitek :D.
Já jsem byla u Pailyánců relativně okrajově, takže v podstatě vím všechno jenom z doslechu, ale už jenom to, že někdo fandil Emison (já tu postavu dodneška nenávidím a jakou škodolibou radost jsem měla, když jsem viděla videa ze spin-offu ve kterém podepisovala rozvodové papíry..) mu u mě body navíc teda nepřidalo ani omylem... A možná jsem byla i v tom umírněnějším křídle, protože u Pailyánců jsem nikdy takové vyřvávání a napadaní ostatních herců nějak neviděla.. (slyšela jsem totiž něco o tom, že Emisoňáci šikanovali Lindsey takovým způsobem, že si radši smazala účty na sociálních médiích)...
andromache napsal(a):
Začnu od konce.. Je možné, že jsem to pochopila špatně, ale na tumbrl se ten výraz pro Hella fuck-boy nepoužívá proto, že by ojel každou druhou (jakože pár jich tam před Karou měl, vyspal se minimálně s Eve, jak si na letošním SDCC krásně rýpli do Andrei :D), ale proto že se chová jako debil. Jako Kara mu řekne "pomlč o našem vztahu a on o doslova dvacet sekund později všem vyžvaní že jsou spolu? Už za to by si zasloužil nakopat. A než se odstěhoval do budoucnosti, tak podle mě prostě na Karu dobrý vliv neměl. Proto fuck-boy a proto jsem byla ráda, že vysmahnul. Prostě jeho charakter byl na pěst. Když už měla Kara s někým být, měl to být James (který zase nikdy neměl být s Lenou, protože Katie a Mehcad mají nulovou chemii) a ne tenhle nezodpovědný pařmen. Plus celá ta historie nevraživosti mezi Daxamem a Kryptonem (ne, já opravdu nejsem zrovna milovník star-crossed lovers). Ano, real life a tv show (movi) life by se neměli křížit, ale když oni ti herci spolu často končí opravdu i v reálu (nejenom Karamel, takových případů je celkem dost, napadá mě třeba Jon Snow a Ygrit z Trůnů), tak se mi to potom sleje.. Jako kdyby spolu v reálu nebyli, tak to tak nevidím, ale protože se v reálu vzali, tak je to pro mě happyend pro Karamel a nechte nám laskavě Supercorp :D. Nebo jsem jednu dobu chtěla AgentCorp (což mi zase zkazili přes Kelly.. Zatracení Olsenovci, furt se mi cpou do shipů :D). Nebo bych brala i ReignCorp.. Hlavně aby Leně přestali cpát do postele chlapi, když Katie v podstatě skoro každou postavu hraje minimálně jako bi, když už ne homo, jak sama přiznala :D). A jinak já heterocukrkandl nenávidím, je ho všude tolik, že se mi z něj zvedá žaludek (a proto tak trpím, když ho cpou i někam, kde nemá co dělat, třeba do Chicago fire, kde mě opravdu nezajímá, kdo s kým spí ale kolik toho shoří).. Lesbo cukrkandl ještě jde, ale i tady to není u všech (viz třeba ten Emison, to nebyl cukrkandl, to byla hořká lékořice, blééé).
A ano, vím, že jim to nemusí vyjít.. Koneckonců, Melissa už jednou za kolegu vdaná byla a nakonec z toho byli u rozvodu "nepřekonatelné rozdíly"... Ale jestli si myslí, že jí to tentokrát vydrží dýl, než do dalšího seriálu...
O tom, co Lena vyvádí teď mi ani nemluv. Děsila jsem se toho celé léto (zaplať Afrodito aspoň za ty supercorpí fanfiky) a ještě jsem ani nějak neměla odvahu si to pustit.. Tumblr mi něco vyspoileroval a od té doby se mi do toho sledování chce ještě míň.. Jako já vím, že varovali, ale i tak, vidět to takzvaně "naživo" je docela krizový zážitek :D.
Já jsem byla u Pailyánců relativně okrajově, takže v podstatě vím všechno jenom z doslechu, ale už jenom to, že někdo fandil Emison (já tu postavu dodneška nenávidím a jakou škodolibou radost jsem měla, když jsem viděla videa ze spin-offu ve kterém podepisovala rozvodové papíry..) mu u mě body navíc teda nepřidalo ani omylem... A možná jsem byla i v tom umírněnějším křídle, protože u Pailyánců jsem nikdy takové vyřvávání a napadaní ostatních herců nějak neviděla.. (slyšela jsem totiž něco o tom, že Emisoňáci šikanovali Lindsey takovým způsobem, že si radši smazala účty na sociálních médiích)...
Mám za to, že fuck boy je ten, co střídá holky a nebere ohledy na jejich city, miluje jen sám sebe, což určitě není případ Kary, do Kary se zamiloval a pokud jím byl před ní, tak s ní jim být přestal. Pokud je to nějaký specifičtější druh chování, to nejspíš nevím. Je to prostě rozmazlený blbec. :D Já ho sice taky neměla moc ráda, ale s Karou se mi líbil, pak po těch 7 letech mi přišel jako zralý muž a osobně bych proti němu nic neměla v téhle fázi, to už k té Kaře šel podle mě i víc.
No, ne. Lezli po sobě, ale Mon-El neměl ani rozepnutý poklopec, nebylo ukázáno, že by se s ní vyspal, takže Eve nejde počítat jako jednu z těch, u které padla kosa na kámen. :D Je sranda a docela ironické, že si všichni střeží Lenu jako toho andílka, přitom Mon-elova máti, ultimátní svině, jí viděla jako dokonalou nevěstu a snachu. :D Jo, nikdo mi už nevezme, že Mon-El je Lenin ex-manžel. :D
Jo, tak souhlasím, že James se hodil víc ke Kaře než k Leně, ale i tak nemám nic proti němu a Leně. Lena ho měla opravdu ráda a bylo jí s nim dobře.
Ona Lena ale neprojevila zájem o něžné pohlaví. Může se to změnit, tomu se nebráním, že Katie hraje homosexuální, bisexuální postavy (já bych teda řekla, že jsou bisexuální, lesbu od ní jsem ještě neviděla, ale tolik její filmografii neznám, v Jurském světě jí hned sežrali). Problém většiny SC fanoušků je to, že si Lenu idealizují jako lesbu, přitom lesba není. Kdyby byla, nezajímal by jí Olsen, ani ta její stará láska v podání Rahula Kohli ( to mi taky připomnělo, jaká lavina nenávisti se na něj svrhla jen proto, že hrál někoho, koho Lena milovala. Sám řekl, že je zvyklý na ledacos, ale tohle je vyloženě "fandom hooliganism"). Spíše to vypadá, že má spadeno na exotické muže než na holky. Pokud bude bisexuální, bude to fajn zpestření, ale nikdo nám to neslibuje. Od toho je tu queerbaiting...dávat náznaky, ale nic neslibovat.
Ono je zajímavé, že ti naši supercorpíci odsuzuju Mon-Ela jako násilníka, ale on Kaře neprovedl to, co ted Lena. Přesto se dočítám, že to, že jí Lena vrazí pěstí je BDSM...co je tohle za mentální gymnatiku, to doted nechápu. Nicméně si nemyslím, že by je proti sobě poštvali tak hrozně hloupě. Podle mě se to mezi nima vyřeší a zase budou fajn, ale jednou se to stane, že Lena bude boss, ale snad k tomu bude mít sakra důvod, to, že jí Kara neřekla o tom, že je Supergirl...co je nakonec Leně do toho? Jsou sice kamarádky, ale to neznamená, že o sobě musí vědět úplně všechno, vsadím se, že Kara taky neví o všem, co Lena vyvádí v podzemních laboratořích. Ona není Lex a snaží se distancovat od té rodiny, co se týče jejího chování, byla by pokrytec, kdyby jí stačio tak málo k tomu, aby se takhle postavila proti někomu, koho má tolik ráda. Snad se to mezi nimá dá ještě na čas do pořádku a třeba padne ta kosa na kámen, ale zase, aby byly nějaké zamilované hrdličky do konce seriálu...já tak nějak nechci, aby se mi okoukaly, je to se mnou složité.
I kdybych Emison neměla ráda, tak to, co se stalo v té nové šou byl strašný dick move. Marlene prostě chtěla na tohle přitáhnout pozornost a zajistit si ty ratingy tím, že je bude v seriálu zase dávat dohromady (vsadím svojí levou sedmičku, že měla Shay v záloze), ale o ten seriál se nikdo nezajímal a taky to tak dopadlo. Chtěla drama, které by přitáhlo diváky, ted se kasá, jak by se zase daly holky dohromady a jak by to všechno bylo krásné, no není ona sluníčko? Ale my jsme se na to přece nedívali, tak co ted může chudák dělat, že? Úplně jsme jí to pokazily.
Já byla docela ráda, že PLL dopadlo jak dopadlo, že holky dostaly, co jsem jim přála a byl konečně klid, pak ale Marlene přijde s další "šou", o kterou si nikdo neřekl a začne do toho jebat, protože neumí zaujmout něčím novým a nechce si přiznat, že lhářky už nikoho nezajímají a lidi to dojeli jen ze setrvačnosti.
Pailyjáci zase nadávali Sashe do velryb a přáli jí, aby jí ta nemoc, kvůli které tolik přibrala, zabila. Sice jich nebylo tolik, ale dělo se to, v těhle fandomech si žádný nemůže hrát na svatý. Jo, o tom, co provedli Lindsay vím. Co se mě týče, asi nikdy nepochopím tu potřebu vybíjet si zlost kvůli něčemu fiktivnímu na skutečné osobě, co s ním moc dělat ani nemůže. Lindsay mi bylo v tomhle hodně líto, Paige jsem ale ráda nikdy neměla, až když se pak objevila v poslední sérii, tak mi přišla jako snesitelná postava, dost zmoudřela a vyspěla a sama musím říct, že se mi takhle líbila.
S tou Emily bylo stejně nejlepší jí nechat skončit jednou s jejích vedlejších lásek, třeba Samara se mi líbila. Co se týče té stěžejní trojice - Emaya, Emison, Paily, tak to bylo celé o manipulaci, šikaně, různé formy kontroly nad ní, nedá se říct, že by se mi to líbilo. A ano, dokud Alison nedostala kapky a nezačala zpytovat, taky jsem pro tuhle volbu nebyla. Celkově se Emily divím, já bych nebyla s někým, kdo se ke mě choval hnusně jako Alison a Paige. Mě strčit holka hlavu pod vodu, tak si to s ní vyřídím podobně, ale Emily byla prostě moc hodná. A Maya byla fajn, ale taky to podělali s tím jejím chování vůči Em později. Možná si říkám, že Emily je možná líp ted samotné, ačkoliv Alison už dávno není tím, kým bývala.
Ok, budu zase otravná a přidávám další ship. Kate a Kara.
Makronka napsal(a):
Ok, budu zase otravná a přidávám další ship. Kate a Kara.
O tomhle vím :-). Jako Kara a Kate mají dobrou chemii, ale... Chce se mi říct jenom.. Tak oni nechají Kate shamelessly flirtovat s Karou a vice versa ale jak dojde na Supercorp, je to tabu??? Ach jo.