Diskuzní fórum

Dnešní výpadek

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
29. 11. 2017 / 23:39:19 (před 6 roky)
off

Soudruzi, zabezpečující hosting odkaz se vyznamenali. Celkem by mě zajímalo, jestli za ty ostudné hodiny trvající výpadek nabídnou nějakou kompenzací - benefit.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 11. 2017 / 00:03:06 (před 6 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Soudruzi, zabezpečující hosting odkaz se vyznamenali. Celkem by mě zajímalo, jestli za ty ostudné hodiny trvající výpadek nabídnou nějakou kompenzací - benefit.

99 % dostupnost máš 8 hodin měsíčně, takže se do toho skoro vlezou, zbytek se většinou řeší slevou na poměrnou část, takže sleva dvou hodin z roční platby je nula nula prd.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 11. 2017 / 00:32:11 (před 6 roky)
off

Uvádějí: "garance prodloužení hostingu o 30 dnů, pokud v daném kalendářním měsíci nedodržíme minimalní dostupnost 99,6%", ale také "Výpadky se vztahují na výpadek fyzického HW" Určitě se budou vymlouvat (třeba na DDoS), protože listopad má 720 hodin, z toho 0,4% je 2,88 hodiny a výpadek rozhodně trval déle (odhaduji > 6 hod.)

No, ale i kdyby, tak si ten měsíc mohou...

(Doufám, že jsem se nespletl ve "výpočtu").

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."