Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Soudruzi, zabezpečující hosting odkaz se vyznamenali. Celkem by mě zajímalo, jestli za ty ostudné hodiny trvající výpadek nabídnou nějakou kompenzací - benefit.
_-0-_ napsal(a):
Soudruzi, zabezpečující hosting odkaz se vyznamenali. Celkem by mě zajímalo, jestli za ty ostudné hodiny trvající výpadek nabídnou nějakou kompenzací - benefit.
99 % dostupnost máš 8 hodin měsíčně, takže se do toho skoro vlezou, zbytek se většinou řeší slevou na poměrnou část, takže sleva dvou hodin z roční platby je nula nula prd.
Uvádějí: "garance prodloužení hostingu o 30 dnů, pokud v daném kalendářním měsíci nedodržíme minimalní dostupnost 99,6%", ale také "Výpadky se vztahují na výpadek fyzického HW" Určitě se budou vymlouvat (třeba na DDoS), protože listopad má 720 hodin, z toho 0,4% je 2,88 hodiny a výpadek rozhodně trval déle (odhaduji > 6 hod.)
No, ale i kdyby, tak si ten měsíc mohou...
(Doufám, že jsem se nespletl ve "výpočtu").