Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nira napsal(a):
Fruiko a Biskine, raději vám poděkuji teď, později vás určitě budu proklínat ;-) Dnes moc pěkný rozjezd, obě na první pokus, filmová mi chvilku trvala. Těším se na další :-)
Filmové kreslil Jarda a přispěla i Klára. Tak ať jim to není líto.
Moje malá dcerka mi hleděla přes rameno a čekala, že se po uhodnutí (pravda, až na 3. pokus) objeví nějaká virtuální čokoláda. Potom se zatvářila zklamaně a vysomrovala ze mě skutečnou...
Díval jsem se na ty loňské a skoro nechápu, kolik lidí bylo schopno najít jednotlivá řešení. Jestli budou ty další hádanky na úrovni těch předchozích (tedy n x složitější, než ta dnešní), tak to budou zdrcující mozkolamy (alespoň pro mě).
Btw., ten barcode na obrázku je 705632085943. Špatná zpráva pro ty, kteří neuhodli - nijak to nesouvisí s řešením :-)
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poslat nápovědu?
dnes to bolo až príliš ľahké :)
Nakopne mě někdo prosím u filmové hádanky? Myslím, že se kolem toho motám, ale zadala už jsem fakt kde co a nic:-(
Edit: po nakopnutí hotovo, díky. Točila jsem se úplně někde jinde. Něco totální blbosti, ale něco by fakt i sedělo. No tak snad zítra:-)
Jako seriálového fajnšmekra mě první napadla úžasná Jessica Alba... A nakonec je to toto! Chjo, stydím se, že jsem hádala nadvakrát :).
Každopádně, knižní šifra dneškem skončila, takže se těším na novou výzvu.
Fruiko napsal(a):
Ten, co má téměř stejný název, ale v češtině. :-D
Ježiš nojo, mně to vůůůbec nedošlo :D tak to se povedlo
Pls help u filmu
Seriálovou jsem vyřešila, ale i filmový jsem v háji dobovém
Ahojky, muže me prosím někdo nakopnout. Dneska mám hlavu děravou :-)