Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes vyluštěno už chvilku po půlnoci (ale je fakt, že zásluhou manžela, který mě nakopl správným směrem -tedy na první pohled identifikoval tu druhou polovinu obrázku, mě tenhle předmět nikdy moc nešel). Ale musím říct, že super nápad!
Hotovo.Je to krásná hádanka.
Ahoj, kdyby chtěl někdo pomoci s dnešní seriálovkou, pokusím se poradit ;-).
Dnes si připadám, jako kdysi na hodinách fyziky - úplně mimo :) Mohl by mi někdo poslat nápovědu? Díky
Edit: Už vyřešeno. Bez nápovědy bych na to rozhodně nepřišel.
iPatt napsal(a):
Lidi, zkuste nad tím přemýšlet víc než 6 hodin, mnohem větší radost máte, když na to přijdete bez sebemenší nápovědy, věřte mi. :) Letos to není zatím tak zlé.
Souhlasím... Někteří zde žádají nápovědy už 5 minut po půlnoci... K čemu to je? Vždyť do další hádanky je celej den na přemýšlení... :-)
(já dnes ještě nemám filmovou ale nevzdávám se... vzdám to až večer...)
Ahoj, může mi někdo poradit s dnešní a včerejší hádankou? Vůbec se nechytám. Díky.
RedRose napsal(a):
Souhlasím... Někteří zde žádají nápovědy už 5 minut po půlnoci... K čemu to je? Vždyť do další hádanky je celej den na přemýšlení... :-)
(já dnes ještě nemám filmovou ale nevzdávám se... vzdám to až večer...)
Když má člověk čas, tak určitě ať hádá sám. Já dneska nemám, tak jsem se nechala nakopnout.
Jinak jako vážně? Vzorečky? :D Ne, je to hezky vymyšlený.
Nemohl by mě prosím někdo do zpráv nakopnout? Jsem v koncích, letos to nedávám
Seriálovou jsem po pár minutách přemýšlení a gůglení zvládnul :) ale ta filmová mi dává celkem zabrat... ale den je ještě dlouhý, času ještě dost... :)
Pre nás čo sme zo základnej školy odišli už pred večnosťou to je dosť ťažké niečo takéto ako túto AK hádanku vyriešiť pre mladšie ročníky je to ľahšie stačí si spomenúť čo vás učili v škole a mate to vyriešené len napísať správny seriál.