Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nápovedu k dnešku prosím? :) Už na to pozerám od šiestej ráno, ani seriál ani film mi nedopína dnes. Ale preto, čo neviem česky, tak minimálne film mi uniká :D
Do správy najlepšie, ďakujem :)
Úžasně vymyšlené. Vážně stačí zamyslet se se strejdou Googlem! A film byl na první pohled.
Tak dnes jsem taky marnej. Někdo, kdo mě může popostrčit a to i u filmový?
Seriál díky nápovědě hotovo.Díky
Ták! Heuréka, konečně. :D Pro mě jednoznačně zatím nejtěžší. Jen tak dále.
Tak včerejší a dnešní hádanka mi dává zabrat....poradí někdo do zpráv?
Předem moc díky
Uf. S tou seriálovou som si myslela, že sa budem trápiť až do večera. Našťastie niekto pri mne pozná vzorce a tak ma nakopol. Ale popravde je to strašne vymyslená hádanka. Aj keď bola obtiažna, nemám z nej žiadnu radosť. Zato filmová ma dosť potešila, stačilo si spomenúť na riešenie seriálových hádaniek z minulých rokov. Tadá, a riešenie je na svete.
Za pět minut hotovo, pro mě jednodušší než některé předešlé
Tak seriálovou jsem měl hned, tedy alespoň to kouzelné slovo, ale nenabízelo mi to daný seriál. Musel jsem najít český název (proklatě:)). U filmové zatím nevím, budu přemýšlet dál, však do 24.12. je čas požádat si o nápovědu:))
Obě na první pokus, ale obě mě ze začátku zmátly. Dobře vymyšleno. :D Škoda, že si nemůžu vyloupnout i další políčka jako u čokoládového kalendáře. :D