Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak dneska jsem se pořádně spálila :( jak jsem říkala, že předešlé byly moc lehké, tak dneska nevím ani jednu... seriálovou či filmovou... a ať se snažím, jak se snažím, tak mě nic nenapadá :( už jsem snad vymyslela všechny možné možnosti a kombinace, ale nenacházím tu správnou, která by mě nakopla, že je to ono :'(
edit: tak po nápovědě jsem už na seriálovou přišla ;) teď už jen ta filmová :)
Dneska je to fakt hardcore, dneska na oboje nikdy nepřijdu
Bez nápovědy,bych to nedal.Byl jsem sice na správné cestě,ale nedokázal jsem to poskládat správně...
Tak dnešní seriál se opravdu povedl. Nebylo to ani tak těžké. Pravda, kdybych ale neznal podobný postup z minulých let, tak bych to asi nedal. Zatím nejlepší letošní.
Tak seriál je dneska docela vtipný :). Mrkla jsem na to hned kolem půlnoci a hned jsem si začala zpívat tu písničku. Že bych to mohla zkusit zadat jako seriál mě však ani nenapadlo... až dotěď :D :D.
Ahoj, dneska jsem v koncích. Vzorečky jsem nidky nechápala. Prosím nějakou dobrou duši o pomoc...
EDIT: děkuji za nápovědu, ani bych si neškrtla
Hádanka není zase, tak těžká, jak jsem si myslela, jen já hloupá zapomněla popsat jednu část. Už jsem to mohlo mít daleko dřív vyřešené. :D
Poradi mi někdo prosím s tou dnešní?jsem v koncich...
Poprosil bych o nějakou nápovědu od rána nad tím dumám a ne a ne na to přijít