Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dnešní mi dala fakt zabrat, ale hotovo :D filmová i seriálová dneska fakt skvělé :-)
tak nič, dnes tiež potrebujem nápovedu :D ktorá dobrá duša pomôže? :D
tak nič, dnes tiež potrebujem nápovedu :D ktorá dobrá duša pomôže? :D
Tak jo, vyluštěno už mám několik hodin. Jen od té doby pořád koukám na první část a nemohu přijít na to, jak se došlo k tomu slovu. Co mají bankovky společného s tím slovem? Já si prostě začala zpívat tu píseň a pak mě napadlo to zadat i jako seriál. Ale ať koukám, jak koukám, prostě mi to tam nepasuje...
Aha, moc díky. Když jsem teď mrkla na stránky seriálu a jak se vlastně jmenuje, tak to dává smysl :) :)
prosím o nápovedu, nech sa na to pozerám akokoľvek, nič mi z toho nevychádza :(
Edit: bez nápovedy by som na to teda neprišla, ale super vymyslené
Tak dneska marnost nad marnost... prosim postrcite me nekdo trosku? Ja uz vazne nevim...
Edit: tak uz to za pomoci napovedy mam, vlastne to je hrozne jednoduche, jen se na to spravne divat :-D dekuji za pomoc
Mohu poprosit o nápovědu?? Já mám nějaký problém s tou první časti hádanky... dneska mi to fakt už nějak nemyslí :) předem díky
Všem dobrým duším děkuji za pomoc :) hotovo
Mohl bych poprosit o malou nápovědu k dnešní seriálový hádance?
EDIT díky už mám :-)