Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Oká, já to vzdávám. Filmovou jsem sice dala (ale co sakra ty předložky??), ale u té seriálové jsem v koncích. Nějaká nápověda někdo z vás chlubilů :D?
ďakujem za poslanie nápoveď, veľmi ste mi pomohli :)
Díky všem za rady, už to mám. Ale mám dojem, že mozek po dnešku vyhlásí stávku :D. A když ne stávku, tak minimálně stávkovou pohotovost :D.
Prosím prosím, pomůže mi někdo s dnešní serialovou i filmovou hádanku? Nápady byly, došly a už fakt nevím :-)
Už vyřešeno. Všem děkuji za rady
zatim ty hádanky celkem brnkačka, všechno na první pokus a dnešek vyloženě lahůdka i když ten seriál neznám :D
Můžu taky poprosit o nápovědu? Dneska vůbec nemám ponětí... :(
Po dvanáctce v práci, jsem nějaká vygumovaná. Poradí mi někdo prosím :)
Edit: Už vím ;)
Uff... Včerejší jsem dala relativně v pohodě během pár minut (nějak :D) ale z touhle už nevím. Nakopne mě, prosím, někdo?
Edit: Tak už to mám, díky za pomoc!
Ahoj, mohla bych poprosit o nápovědu. Děkuji
Ahoj, mohla bych poprosit o nápovědu? Dneska je to poprvé, co nevím a jsem z toho už úplně zoufalá :D Děkuju )
EDIT: Strašně moc děkuju za nápovědy, ale já husa jsem zapomněla napsat, že mám problém s filmovou :D Takže moc děkuju, ale seriál jsem dnes zvládla sama, spíš kdyby měl ještě někdo nějakou radu k filmu, byla bych moc vděčná :) Děkuju!!