Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravim, mohl byste me nekdo nakopnout. Zatim napoprve a dneska vubec netusim :(
EDIT: dekuju, ted si nadavam, ze mi to nedoslo! :D
Ahooj, prosím dnes teda taky o nápovědu (ač mě to brutálně štve!) :(
Edit: děkuji, mám to :) ale bez nápovědy je to pěkně těžké :D
Tak po 7 úspěších dnes musím taky požádat o nápovědu k seriálové hádance. Filmové mám zatím všechny a bohužel s touto seriálovou si dnes nevím rady..a to jsem si ráno říkala, jak mi to jde zatím dobře :)
EDIT:tak děkuji za nápovědu Radek4044 bez toho bych to dnes fakt nezvládla.
Ahojte, ja tiež poprosím o nejakú pomoc k dnešnému okienku, ďakujem.
Ahojte, také dneska prosím o nápovědu od dobré duše, děkuju.
Edit: Všem děkuju za pomoc.
muze me nekdo prosim nakopnout dnesni serialovou...u tehle "rovnic" na to kazdej rok cumim a nic...a jeste filmovou z 2.prosince sim...sim a dekuju
edit:tak uz mam..serial vubec neznam a asi bych to bez napovedy nedala diky za nakopnuti
Asi som nemal písať aké je to ľahké, pretože dnešné okienko absolútne neviem, nenájde sa niekto čo by mi poradil prosí :)
Ty jo, uf.. Už jsem se bála, že to nevyřeším, když na to čumím už od půlnoci. Dokonce jsem do toho zapojila i mou mamku fyzičku :D ale ta se držela moc při zemi. Nakonec jsem to vyřešila sama, když jsem se na to přestala dívat jako na rovnici.
Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit s dnešní filmovou hádankou? Ať koukám, jak koukám, už mě prostě fakt nic nenapadá :D Děkuju :)
EDIT: Všem strašně moc děkuju, mám to a koukám, že bych si asi měla pořádně projít minulé očníky, protože tohle bylo vlastně přece úplně jasný :D Achjo :D