Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jerremy napsal(a):
Seriál jsem rozklíćoval, ale filmová mi zatím nedává smysl... Vidím jen kopec mezi písmeny...
LOL
Asi si dneska stojím na vedení, ale nic mě nenapadá. Prosím můžete mě někdo nakopnout? Díky moc.
Edit: Díky moc za radu, začátek byl správně, ale pak jsem se zasekla.
Film v pohode, aj ked ho nepoznam a serial...dlho som tapala a potom, ze skusim, ked to nebude ten serial, budem rozmyslat dalej, a ono to bolo ono :DDD aj ked nechapem tu prvu cast... budem nad tym dneska uzvazovat a snad pochopim :D
Může mi někdo pomoct s dnešní hádankou? Vůbec netuším, co to je. :D
Jsem zvědavá kdy se objeví něco fakt těžkýho. Letos zatím vše krásně pochopitelné a vyluštitelné. A lidi, neproste o nápovědu hned po ránu. Je potřeba trochu potrápit závity a dát tomu čas. Na film jsem včera přišla např. až odpoledne, stačilo se k tomu vrátit a bylo to. Takhle přijdete o tu pravou zábavu.
Dnes opět obě velmi hezky vymyšlené, přesně takové mě baví :-)
(o nápovědu si raději nepište, odpověděla bych až večer)
prosím nakopne mě někdo k filmu? seriál jsem měla hned ale ten film ...
Tak nakonec se povedlo, jsem ráda, seriál neznám. O to je to pak těžší.
Ještě ten film.
Tak na první pohled zděšení, ale povedlo se. Vlastně mě ten seriál napadl jen díky WHOCONU,kde se o něm mluvilo. :D
A jinak k té včerejší. Mnohem větší smysl mi dával ten vzoreček než ty penízky. A to jsem na tohle nikdy moc nebyla.