Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Neznala jsem seriál ani film, ale nakonec mám obojí bez nápovědy. A k tomu zase dobrý pocit :)) Jen u toho seriálu mi pořád úplně nedocvakává, kde se bere jedno písmenko..doplnila jsem ho intuitivně, aby to dávalo smysl. Takže si na to ještě nějakou chvíli začučím :))
Edit: nojoooo! Už mi to v té hlavě zase cinklo....sobotní dlouhé vedení :))
Tak na ten seriál koukám od 4 od rána a nic. Nevím ani, čeho se chytnout. Kdyby mi někdo pomohl, budu moc ráda. :)
Edit: Mám to a děkuji za nápovědu. Ono to vlastně je úplně jednoduché. :D
hah, tak jak včera lehounké, dneska na to ne a ne přijít... kdyby mě někdo malinko šťouchl budu ráda :)
EDIT: Tak už mám, děkuji :)
Ať koukám jak koukám nic mě nenapada :( Mohl by mi někdo prosím poradit?
Edit: Tak hotovo, děkuji za pomoc :)
Vymazlený hádanky, obzvlášť ta seriálová je dneska luxusní ;)
Asi na to jdu nějak naprosto špatně, protože naprosto netuším, co by mohl být dnešní seriál, pokud by mi někdo chtěl poslat nápovědu, budu jedině ráda :-)
EDIT po nápovědě jsem na to přišla :-)
Mohl by mě někdo trošku nakopnout? Asi mi dneska mozek ne a ne naskočit :)
Edit: díky moc za nápovědu :) sama bych na to fakt nepřišla :)
Tak dneska se u seriálové vůbec nechytám, mohla bych někoho poprosit o nápovědu? Díky :-)
Letos jsou všechny hádanka doopravdy nádherné. U dnešní mi to chvíli dalo, ale mám ji! Stačí se zamyslet, jako vždy.
Včera pro mě obě lehké, ale dnes bych potřebovala poradit já. Prosím.
Edit: děkuji za pomoc, už mám.