Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Na dnešek jsem měla dva tipy, jsem ráda, že jsem se rozhodla držet originálu ještě o trochu víc a dala jsem to na první dobrou :D
Rady ale po mě nechtějte :D Vím co to je, v jakém je to jazyce, ale uhodnuto je to spíš intuitivně :D
Nějaká moc hodná a osoba kterw.by poradila dnešní filmovou hádanku? Na oplátku taky rád poradím
tak jako dneska very eaasyyy :D jen mi to nedává smysl, že mi tam chybí spojky jako v čem to je či na čem to je :D ty kdo vědí tak mě snad chápou ;-)
Jak mám podle váš z obrázku čárového kodu poznat, co je to za seriál? To to neumíte udělat pořádně? Jestli to neumíte udělat pořádně, tak to nedělejte vůbec.
tak pokud někdo potřebuje poradit klidně pište :-)
pavelbezak123 napsal(a):
Jak mám podle váš z obrázku čárového kodu poznat, co je to za seriál? To to neumíte udělat pořádně? Jestli to neumíte udělat pořádně, tak to nedělejte vůbec.
Co takhle trochu vděku?
Zvláštní, jak tady většina lidí píše, jak to bylo jednoduché..prostě popiš, co vidíš ;)
pavelbezak123 napsal(a):
co trochu soudnosti a vděku tvůrcům???? je to přesně popiš co vidíš
pavelbezak123 napsal(a):
Tak jestli ti dělá problém tohle, tak to se z dalších asi opupínkuješ :o)
Ach jo... Mám, ale jsem trošku naštvaná. Dlooouho jsem žila na severu a proto mi tam neustále skákal jiný výraz, protože ten v kvízu se tam takto moc nepoužívá... :(. Mozek mi neustále vyhazoval tu blondýnu z High School Musical :).