Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnešní hádanka se mi moc líbila :)
Hotovo, film i seriál :)
jej ono už je adventný kalendár :) ani som si nevšimol, idem sa rovno pustiť do prvého dňa... :) to sa bude zase v škole ťažko hľadať výhovorka prečo meškám z odovzdávaním semináriek :D
Dostanu se někam, když si projedu všechny seriály na S nebo to nemá smysl?
První dvě pohoda a dneska vlastně taky. A ještě jsem se poprvé pobavila vyhledávací hláškou. S čistou hlavou můžu jít spát, když vím, že nad tím nestrávím celou neděli. :^)
Tvůrcům díky moc. Na prvního prosince jsem se těšila jak dítě na čokoládu, i když jsem si vloni říkala, že tohle fakt nemám zapotřebí. :^)))
Tak dnešek opravdu pobavil! :D Skvělá práce! ;)
Uhádla jsem, ale jen díky jedné části nápovědy, zbytek nechápu :D
Filmová na první kouknutí, seriálová trošku dýl,ale nakonec mi to docvaklo. Můžu v klidu spát. Dobrou :)
Buď jsem se zlepšila v hádání nebo to trápení teprve přijde?! Těším se na další hádanku, která se mi bude vkrádat do snů. :D
zatiaľ celkom jednoduché, minulý rok som sa viac potrápil, ale myslím že tie zložité ešte len prídu :D ... všetky tri na prvý pokus :) a to som sa bál že pri tom strávim celú nedeľu :)
Ak náhodou niekto potrebuje trošku pomôcť kľudne napíš :)