Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Film v okamzite, na serial pomohol vyhladavac, ci existuje serial, ktory zacina "tymto" vyrazom.... :) takze hotovo :)
Tak jsem v koncich, prosím o malé nakopnutí. Děkuji
Oba dva na poprvé! Ale při otevření seriálového se mi drobátko zježily vlasy :-D . Juchů, děkuju tvůrcům, jsou geniální!
Výborné dneska :) Filmová byla hračka, u seriálu jsem si chtěla trošku pomoct vyhledáváním, ale dostala jsem za uši :))) a přesměrovalo mě to s dobrou hláškou zpátky na obrázek. Velký bratr mě načapal:)
Ale uhádla jsem celkem rychle. Díky!
Musela jsem si pomoct trochu vyhledávačem a pak jsem se musela smát :-D
Tak zatím seriálové i filmové hádanky na poprvé. Si připadám jako strašný génius. :D
Dneska obě dvě na první ránu, pěkné hádanky. Začínám se obávat dne, kdy skončí tyhle rozehřívací hádanky :D
Když jsem dnes otevřela seriálovou hádanku, řekla sem si a jéje, je to tady, to bude ta chuťovka, kterou uhádnu až na konci měsíce. Přímo to na mě křičelo složitostí a vrcholnou kombinatorikou :D Pak se stačilo podívat pořádně do detailů a první pokus to jistil :) A filmová byla dnes echt snadňoučká.
Když člověk na to zírá tak mu to občas dojde
"někdy dřív někdy díl jako dnes :-)"