Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
První tři hádanky byly zatím v pohodě, docela se děsím toho až příjde nějaká ta pořádně zapeklitá. :D
Klasicky nevím, a to jsem tu včerejší dala hned, i když teda byla hodně lehká.
Edit: Já budu muset chodit sem na fórum, když nevím, ono mi to po pár vteřinách až minutách dojde :-) A to jsem si původně říkala, že to nemůže být "ono".
Dneska skvěle, chvíli jsem nevěděla kudy kam ale pak se mi nějak rozsvitili závity :j
Když jsem viděl ty plechovky, tak jsem pořád hledal něco jako seriál se slovem "tin" nebo "can".. Prostě výrazy pro plechovku... :D Pak jsem si uvědomil ty černé brýle a hůlku a měl jsem jasno. :D
seriál konecne docvakl... sice se stestim protoze tu kompozici asi uplne nechapu ale je to tam...
chybí mi filmova dvojka... to asi uz neuhodnu... nejaka napoveda?
EDIT: tak jsem to uz rozlousknul a pro ted mam vse... :-)
Dneska mě ta hádanka trochu potrápila, ale po zralé úvaze, je to velmi jednoduché :) asi v tom hledám moc složitostí....
:-)) zatial to ide ako po másle zas je vidieť odpoved na obrázku .
Dneska naprosto perfektní a hlavně vtipná hádanka. Směju se ještě ted. :D
Ono je sice hezký, že mi seriál docvakl během půl minutky, ale potom jsem pořád psala v názvu jednu chybu a vztekala jsem se proč mi to ten seriál nenajde :D