Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kouknu a vidím, pak nastoupí pranoia, že tohle to být nemůže. Vyplácám několik "jasných" pokusů a vrátím se k původní myšlence a ... můžu si vynadat, že jsem vyplácala zbytečně pokusy.
Dnešní hádanka bezvadná! Díky.
Druhá seriálová hádanka v pohodě ta byla snadná. Ale ta první a třetí mi nic neříká. Filmové jsem ještě ani nezačal. :-)
Tak dneska seriálová i filmová hádanka super easy. Začínám se bát, kdy přijde podpásovka.
Opat lahucke, a vdaka za pripomenutie, ze som este nekukol novu epizodu :)
prosím prosím, nakopne mě někdo k druhé filmové hádance? :-)
CrazyGeek napsal(a):
Tak dnes epik. Pořád jsem myslel, že ta jedna plechovka představuje Horatio Caine(a) ze CSI Miami (can / tin) a furt si říkám, proč má i cigaretu :D
Bravo!
Tak já zase pro změnu vyzkoušela všechny možné seriálové slepce - od Daredevila po Slepou justici. Postupně začínám chápat, že znalost seriálů je zde bezpředmětná, že stačí jen trochu popřemýšlet... :)
Tak už mám i třetí hádanku a vlastně ani nevím proč mě to napadlo. Jen k té první bych potřeboval nějakou nápovědu, díky.
dnes som trochu mimo, nejaká nápoveda?
Pro ty co neví tu první- český seriál, jehož název ten obrázek doslova vyjadřuje.
Co se týká dnešního, tak jsem taky tápal, pak mě to napadlo a bylo to správně- dva roky starý seriál stanice NBC který se odehrává v prostředí tajné služby.