Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriál po chvilce přemýšlení hotov (akorát mě zmátlo, že jsou tam dva stejného jména a na ten jeden to nepasuje) a film taky :-). Konečně zase jednou brnkačka :D.
Mohla bych někoho poprosit o nápovědu na filmovou hádanlu 17.12. ? :)) moc děkuji
Dnes obojí mega eazyy. Čekala jsem, že to bude nějak přitvrzovat, ale zatím mě trošku potrápilo tak 5 zadání, přičemž fakt problém jsem měla se 3. Ale tím si určitě nestěžuju, nejsem zas takový seriálový maniak, takže když jsem do toho letos šla poprvé, myslela jsem že po pár hádankách skončím. A hele, takhle se můžu zatím cítit jako borec :D ale nechvalme dne před večerem, jsem zvědavá na 24. Ale filmové mi dělají problém větší, dnešní sice v poho, ale několik mi jich chybí, takže zachvíli asi budu brečet o nápovědy :D
andromache napsal(a):
Seriál po chvilce přemýšlení hotov (akorát mě zmátlo, že jsou tam dva stejného jména a na ten jeden to nepasuje) a film taky :-). Konečně zase jednou brnkačka :D.
přesně jsem měla ten samý problém.. první mi to nezvalo. A přemýšlela
jsem dál, dokud jsem si nepřečetla tenhle příspěvek a zkusila jiny seriál se stejným jménem.
Doufám, že do Štědrého dne už budou jen takovéto typy hádanek :D
Tak už mám taky, celkem rychle jsem na to přišel. Ale až na druhý pokus jelikož jsem měl stejný už výše zmíněný problém :D
adelai napsal(a):
Dnes obojí mega eazyy. Čekala jsem, že to bude nějak přitvrzovat, ale zatím mě trošku potrápilo tak 5 zadání, přičemž fakt problém jsem měla se 3. Ale tím si určitě nestěžuju, nejsem zas takový seriálový maniak, takže když jsem do toho letos šla poprvé, myslela jsem že po pár hádankách skončím. A hele, takhle se můžu zatím cítit jako borec :D ale nechvalme dne před večerem, jsem zvědavá na 24. Ale filmové mi dělají problém větší, dnešní sice v poho, ale několik mi jich chybí, takže zachvíli asi budu brečet o nápovědy :D
Na Štědrý den nikdy hádanka není. Ve skutečnosti jich je pouze 23. :)
Dnešní hádanky obě lehké, mrknu a vidím. Tak jsem zvědavá na zítřejší den. :D
Jo dneska obě krásně lehké a jasné, Teda už se blíží konec bude mi to chybět