Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2017

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 12. 2017 / 00:20:00 (před 6 roky)
off

Seriál po chvilce přemýšlení hotov (akorát mě zmátlo, že jsou tam dva stejného jména a na ten jeden to nepasuje) a film taky :-). Konečně zase jednou brnkačka :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nikol.21
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 12. 2017 / 00:22:09 (před 6 roky)
off

Mohla bych někoho poprosit o nápovědu na filmovou hádanlu 17.12. ? :)) moc děkuji

Adelai
19. 12. 2017 / 00:23:53 (před 6 roky)
off

Dnes obojí mega eazyy. Čekala jsem, že to bude nějak přitvrzovat, ale zatím mě trošku potrápilo tak 5 zadání, přičemž fakt problém jsem měla se 3. Ale tím si určitě nestěžuju, nejsem zas takový seriálový maniak, takže když jsem do toho letos šla poprvé, myslela jsem že po pár hádankách skončím. A hele, takhle se můžu zatím cítit jako borec :D ale nechvalme dne před večerem, jsem zvědavá na 24. Ale filmové mi dělají problém větší, dnešní sice v poho, ale několik mi jich chybí, takže zachvíli asi budu brečet o nápovědy :D

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
19. 12. 2017 / 00:23:54 (před 6 roky)
off

Obě super a můžu jít v klidu spát .o)

Jenny
misyrka
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 12. 2017 / 00:30:35 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Seriál po chvilce přemýšlení hotov (akorát mě zmátlo, že jsou tam dva stejného jména a na ten jeden to nepasuje) a film taky :-). Konečně zase jednou brnkačka :D.

přesně jsem měla ten samý problém.. první mi to nezvalo. A přemýšlela
jsem dál, dokud jsem si nepřečetla tenhle příspěvek a zkusila jiny seriál se stejným jménem.

XOXO Michaela
eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 12. 2017 / 00:31:18 (před 6 roky)
off

Doufám, že do Štědrého dne už budou jen takovéto typy hádanek :D

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
kentan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 12. 2017 / 00:35:57 (před 6 roky)
off

Tak už mám taky, celkem rychle jsem na to přišel. Ale až na druhý pokus jelikož jsem měl stejný už výše zmíněný problém :D

iPatt
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 12. 2017 / 00:37:33 (před 6 roky)
off
adelai napsal(a):

Dnes obojí mega eazyy. Čekala jsem, že to bude nějak přitvrzovat, ale zatím mě trošku potrápilo tak 5 zadání, přičemž fakt problém jsem měla se 3. Ale tím si určitě nestěžuju, nejsem zas takový seriálový maniak, takže když jsem do toho letos šla poprvé, myslela jsem že po pár hádankách skončím. A hele, takhle se můžu zatím cítit jako borec :D ale nechvalme dne před večerem, jsem zvědavá na 24. Ale filmové mi dělají problém větší, dnešní sice v poho, ale několik mi jich chybí, takže zachvíli asi budu brečet o nápovědy :D

Na Štědrý den nikdy hádanka není. Ve skutečnosti jich je pouze 23. :)

“Why are all these people here? There are too many people on this earth. We need a new plague.”
Prairie
19. 12. 2017 / 00:37:47 (před 6 roky)
off

Dnešní hádanky obě lehké, mrknu a vidím. Tak jsem zvědavá na zítřejší den. :D

Fantazie se stává realitou, pokud jí umíš zatančit.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
19. 12. 2017 / 03:11:00 (před 6 roky)
off

Jo dneska obě krásně lehké a jasné, Teda už se blíží konec bude mi to chybět