Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Achjo, tak jsem zadala samozřejmě ten stejný,ale špatný :D špatně se mi na telefonu ukazala nabídka a ten spravny nebyl videt :D ale easy no :)
seriál ľahučký ale film ma normálne trápi. dala dva tipy a ani jeden nebol správny, tak neviem od čoho sa odpichnúť, neporadí niekto? vdaka :)
Konečně zas něco lehkého. Super.
Dneska byly obě hádanky krásně odpočinkové. Narozdíl od některých jiných. Pár jich tedy dost potrápilo, ale nakonec jsem je všechny rozlouskla. Teda až na seriálovou z 8.12. Stále nemůžu na nic přijít. Mohla bych poprosit o nápovědu? Díky moc.
Moc děkuji za všechny nápovědy. Konečně mám všechno :-D
Poprosim o napovedy k 15.-17., stale na to neviem prist, serialove ani filmove z tychto dni este nemam
EDIT: diki moc, uz vsetko mam. Vacsina bola po napovede ocividna, ale ta serialova zo 17.12. mi teda dala zabrat
Dnes obe veľmi rýchlo :)
Dnešní hádanky hotové, hezky udělané :)
Dneska super :D lehounká a hned na první pokus :D
hahaha dnes to je naozaj, pozriem, napisem, a je to tam :)))
janka89 napsal(a):
seriál ľahučký ale film ma normálne trápi. dala dva tipy a ani jeden nebol správny, tak neviem od čoho sa odpichnúť, neporadí niekto? vdaka :)
EDIT - už mám aj film, dakujem. ale na moju obranu, hned som skúšala ísť týmto smerom a aj napísala dotyčné slovo ale bez jedneho písmena a ked mi ho nedalo v ponuke a to čo dala nebolo správne tak už to začala potom zbytočne komplikovať.