Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Napadly mě dva filmy, když jsem viděl ten balík/zásilku a není to ani jeden :D U seriálu nvm co je ta zelená věc :D nějaká rada?
Tak po prvotním zděšení tu seriálovou mám. Vážně stačilo jenom poznat to zelený. Ale film mi dá dneska zabrat. Snad bude ráno moudřejší večera.
Perrie Reign Berry napsal(a):
Dnešná seriálová je krásna.. :) Seriál nepozerám, ale páči sa mi to spracovanie hádanky.. :)
Musim souhlasit :)
seriálová na první dobrou... film až na podruhé, dnes opět snadné, dobrou :D
Hotový i film. I když jsem o něm neslyšela, není to zas tak složité. Tak hurá do hajan.
Som absolútne rozladená a netuším odpoveď na filmovú hádanku, takže mám chuť to vzdať, nakoľko som skúšala seriálovú najmenej 15x a štve ma, že to nebolo na prvýkrát. Takže ak sa vôbec niekedy upokojím a vymaním z tej naštvanosti, možno si večer požiadam o nápovedu k filmovej.
To zase byla doba, než se mi rozsvítilo. :D
tak ta filmova me fakt pobavila !! nadhera !! :-D
Najskor som si lamal hlavu, ze co sa moze skryvat za tou minimalistickou hadankou
nastastie po refreshnuti, to bolo kapanek jednoduchsie :DD kultovy serial, ktory minimalne z pocutia pozna kazdy :)