Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Super hádanka ve stylu cože-aha, hotovo asi za dvě vteřiny. Takové baštím. :)
Seriál naskočil okamžitě díky těm dvěma písmenkům, i když jsem na něj nikdy nekoukala. Ale film zase potrápí... ráno moudřejší večera.
dnes som doháňal posledné dve ale celkom pohoda, takže spokojne môže ísť spať :)
film vteřinka, u seriálu zatím nevím, co je to zelené :D
Tak na to koukam na noční a netusim ani co jsou ty zelené věci, ani jak popsat krabici :D zacinam být zoufalá
Paráda mám obojí :)
Opět obě na první mrknutí :D
Dnes oboje lehké a hezky udělané. Film mě pobavil, protože jsem samozřejmě napsala jako první the box .. když mi to docvaklo tak to bylo fakt vtipný :D Aeriál taky lehký. Co je to zelené jsem věděla hned, ale to ks mě vedlo ke špatnému jazyku. Plus jsem nemohla přijít na to první slovo. Měly mít nakreslené obličejíčky, aby to první slovo bylo evidentnější :D ale i tak lehké.
mohla by som dostat napovedu k filmu aj k seriálu? budem online len teraz ráno tak nemám kedy potom hádať (áno, chcem to mať dnes uhádnuté :D) dakujem
Bersaba napsal(a):
Super hádanka ve stylu cože-aha, hotovo asi za dvě vteřiny. Takové baštím. :)
Přesně tak, i filmová :-)