Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím menší nakopnutí k dnešním hádankám (Seriál a film) by mi pomohlo?
Mám odojí děkuju za kopance.
dal som na prvu serial ked som tipol co je to zelene ale nejako mi tam nesedi ta cervena sipka. pride mi tam navyse
Film jednoduchý, ale u seriálu jsem prostě nemohla přijít na to, co je to zelené. Mám to, ale ani tak to v tom zeleném moc nevidím :D
Napište mi někdo prosím, co je to zelené svinstvo vlastně zač.. :D
EDIT: Díky všem za rady, v životě bych to nepoznal.. :D
Prosím o nápovědu k seriálu... ležím s atb a asi díky horečce mě nic nenapadá :( není na to omarodit před svátky...
EDIT: moc děkuji za nápovědy, bez Vás bych to nedala
Žádám tímto kohokoli o jakoukoli nápovědu k filmu. Seriál jsem měla hned (případně ráda napovím), ale na film nemůžu přijít. Děkuji za jakýkoli tip.
Prosím, napište mi někdo co jsou ty zelené bazmeky, od rána na to nemůžu přijít.
Edit: To jsem věděla už od rána, že je to ono, ale nějak mě tuten seriál nenapadl. Děkuji všem za nápovědu, bylo vás hodně :)
Muzu taky poprosit o radu ke dnesnimu serialu? Moc dekuju :)
Prosím o nápovědu k dnešním hádance, a to jak seriálové, tak filmové. Přemýšlím nad nimi od 5 ráno a přišla jsem akorát tak na to, že jsem dneska totálně nepoužitelná.
Edit: mockrát děkuji za nápovědy, hotovo :-)