Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím, poradí mi někdo s dnešní filmovou hádankou? Alespoň v jakém jazyce hádat či jestli je film český nebo anglický? Děkuji.
EDIT: tak stačilo poprosit o nápovědu a hned jsem na to přišla sama. :D :D a jeje, je potřeba se pořádně podívat na ten obrázek, opravdu :)
Prosím o radu k dnešní seriálové. Už nevím jaké slovo použít pro ty zelené "kuličky", aby z toho vniklo něco smysluplného.
Edit: už mám, díky za radu
Po tápání,co je to za kuličky, mám . Ale nemůžu pohnout s filmem 13 a 14 Prosím o větší nakopnutí . Děkuji
darebnica napsal(a):
Nejaké zelené šušne? :)
Alebo žlčové kamene? :D
Těch šušňů se taky ne a ne zbavit :D
Moc prosím o nápovědu k dnešní filmové hádance.... už nevím, jak jinak se na tu krabici podívat... :-(
edit: Díky za nápovědu, mám splněno... ale sama bych na to nepřišla...
přidávám se k prosíku, netuším, co by to zelené kuličky mohly být a to mám dojem, že jsem už použila snad všechno :D
edit: no lol, a to se mi to na začátku hledání jen tak prošlo kolem hlavy, nakonec jsem ale hledala jiný jazyk :D díky za rady :-)
Tak serial mi po chvilince došel, ale na d filmem přemýšlím celej den a pořád nic. Tak jestli bych mohla poprosit o nápovědu...?
yuriy napsal(a):
Terchovsky kryptonit :D
Odpadla som :D :D :D topkový komentár, a najviac trefný :D
Vzhledem k celkem pozdní hodině večerní prosím nějakou dobrou duši o radu.. Za celý den jsem absolutně nepřišla na to co je to zelený - doma padají jen názory, že je to angrest a ten jsem Teda nenašla :D Díky všem :)