Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vždycky to začíná šokem na první pohled, ale ten druhý pohled už bývá vítězný! :-)
Tak dnes nejprv panika, pak jsem se koukla znovu a ještě větší panika. Koukla jsem na film a znovu panika... Film mi pak celkem rychle docvakl a u seriálu mi to paradoxně došlo jen díky té modré části, které jsem se z prvu bála nejvíc, pak jsem jen musela zjistit jak Teda souvisí ta první část se správnou odpovědi.. Za mě Teda dneska rozhodně pěkně zpracované :) moc mě, ale mrzí, že už jen zítra :(
Vždy som chcela, aby Vianoce čím skôr prišli, ale preto hádanie by som kľudne pár dní pred toho 24eho ešte pridala :-D
Tak seriál mám, ale aj tak neviem ako sa povie účet z registračnej pokladnice tak, aby v ňom bolo písmeno S.
nejdříve jsem se trochu leknul... ale opet je to tam ;-)
Zdravím, mohla bych požádat nápovědu k 10, 16, 17 a 20? Díky :)
Tak dnešní okýnka vyluštěna i přes počáteční zděšení :D. Nakonec to moje šedé buňky mozkové pobraly velmi rychle :) .... dneska velmi povedené.
No tak serial easy díky druhé části a hlavně, když ten seriál znáte. :) S filmem už je to horší..:(
andromache napsal(a):
Moje první dnešní reakce na seriál je WTF O_o? Uvidíme, jestli mi dojde ta druhá půlka.
Áhá, došla :D. No dobrý :D. Takže seroš mám, u filmu si asi budu ještě chvíli lámat hlavinku.
Přiznávám, že na první půlku jsem přišla také až zpětně, každopádně i dnešek musím pochválit. Moc pěkná práce! Škoda, že už je ten Štědrý den tak blízko. :)