Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
V první chvíli jsme se lekla, co to zase je, ale díky modré části mi došlo, jak jste mysleli i tu červenou, která mi byla nejasná. Super hádanka :)
Ahoj, mohl by mě někdo, prosím, postrčit správným směrem s filmovými hádankami za poslední 3 dny? Nějak na to nemůžu přijít. Díky!
Ahoj, mohu poprosit nápovědu k hádankám ze 4., 6., 8.-12., 16., 17. a 20.? :D nemám nad tím moc čas přemýšlet, vždy se k tomu dostanu až v noci a to už fakt nezvládám, ale pořád mě obtěžuje, že jsem to neuhádla vše :D Díky
Teruska napsal(a):
Tak dnes nejprv panika, pak jsem se koukla znovu a ještě větší panika. Koukla jsem na film a znovu panika... Film mi pak celkem rychle docvakl a u seriálu mi to paradoxně došlo jen díky té modré části, které jsem se z prvu bála nejvíc, pak jsem jen musela zjistit jak Teda souvisí ta první část se správnou odpovědi.. Za mě Teda dneska rozhodně pěkně zpracované :) moc mě, ale mrzí, že už jen zítra :(
Presne opis mojej dnešnej situácie! :)
V první chvíli jsem byla z dnešní hádanky vyděšená, asi za 2 minuty jsem si to otevřela znovu a zkusila se nad tím zamyslet a bylo to tam :-)
aneta09 napsal(a):
Ahoj, mohu poprosit nápovědu k hádankám ze 4., 6., 8.-12., 16., 17., 19. a 20.? :D nemám nad tím moc čas přemýšlet, vždy se k tomu dostanu až v noci a to už fakt nezvládám, ale pořád mě obtěžuje, že jsem to neuhádla vše :D Díky
Já jsem předloni také neměla čas hádat a proto jsem se do kalendáře nepouštěla raději vůbec. Ale není to docela škoda prosit o nápovědu k tolika okýnkům jen proto, abys měla všechny, když ostatní si nad nimi lámali hlavu a mají to zasloužené? Pochopím jednu, dvě nápovědy, ale 11?
Anne89 napsal(a):
Já jsem předloni také neměla čas hádat a proto jsem se do kalendáře nepouštěla raději vůbec. Ale není to docela škoda prosit o nápovědu k tolika okýnkům jen proto, abys měla všechny, když ostatní si nad nimi lámali hlavu a mají to zasloužené? Pochopím jednu, dvě nápovědy, ale 11?
Není to tak, že bych nad tím nepřemýšlela, zkoušela jsem všechno možné, jen jsem si nepsala o nápovědu denně, pořád jsem doufala, že na to přijdu...
Obě hezké, ale té seriálové jsem se zkraje lekla trochu víc. :)
Nicméně stačilo odkrýt část jednoho slova a pak už to jelo. A u filmové v podstatě to samé.
Vypadá to tak složitě a ono je to přitom dost jednoduché.. ale neznat ten seriál, tak bych měl asi problém :)
Dnes opět obě jednoduché. Seriál je pěkně vymyšlený :D