Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
serialova trosku potrapila zavity ale filmova byla supem hotova ))
No jo, můj oblíbený. To se nedalo neuhodnout.
No ty jo! Už jsem si chtěla psát o nápovědu, úplně e bezradná..a přitom to stačilo zadat do našeptávače..
Buď jsem po letech zkušený nebo je to prozatím, až podezřele lehké. Začínám se obávat nadcházejících dní.
Tak dneska super, trvalo to, ale nakonec jsem na to přišla, chválím, dneska se fakt povedla! :D
Fuu, teda to mi dalo zabrat, je to logický a super nápad. :D
Akože dnes mám obe, filmová bola veľmi jednoduchá ale tá seriálová...síce tiež na prvýkrát ale tak nejak tápam vo význame. Ale ja na to určite prídem :D
Dneska jednoduché a přitom mě to potrápilo. Holt tam nemám hledat složitosti a začít s tím, co mě jako první napadlo - i když seriál tedy neznám, tak možná bych to nedotáhla.
dneska obe na prvý pokus ale hned to nebolo, neviem kde mi rozum stál, hlavne pri filmovej, kedže to bolo prvé čo som na obrázku videla, ale nespojila som si to :D seriálová uhádnutá skôr náhodou, až potom som pochopila ako to bolo celé myslené
slayerrrr napsal(a):
Buď jsem po letech zkušený nebo je to prozatím, až podezřele lehké. Začínám se obávat nadcházejících dní.
Jo, cítím to podobně...