Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska jsem úplně ztracená :D poradí někdo prosím? :)
EDIT: hotovo, děkuji, teď si připadám fakt jako debil :D
Začala jsem se na tento seriál dívat teprve nedávno, ale už je to můj oblíbený seriál. Sice jsem s uhádnutím měla trochu problémy, nakonec jsem na to úspěšně přišla. Perfektní zpracování!
Dneska jsem sama sebe překvapila a seriál jsem dala na první pokus (a to jsem na to zas koukala jak zjara) a film na druhý - ale tam proto, že jsem myslela, že tenhle už letos byl.
Otevřu, vidím, píšu. Dneska to jsou nádherně zpracované hádanky!
Dnes obe rýchlo vyriešené, ale tú prvú časť seriálu mi dopla až to vyriešení :D výborne vymyslené.
Uff už som myslel že to nedám ale začal som rozmýšľať ako Fruiko a potom to prišlo síce na 4 pokus ale predsa to prve nieje ta biela vec ale to čo je na tom napísane potom to má iný význam a to druhé je S=P čo je jedno značné a potom 1. OD÷ čo je spolu potom to dáva význam :-))
Jako dnes na první pokus, ale spíš intuitivně. Jsem hrozně zvědavá na řešení, protože i když vím výsledek, tak ten papír s Pizzou mi nedává smysl.
EDIT: Moc děkuju všem, kteří mi prozdradili řešení první části. Vrtalo by mi to hlavou až do odtajnění :)
Dnes obě na první kouknutí a první pokus. Jen mne mrzí, že to strašně rychle uteklo a bude konec. Děkuji všem, co se na kalendáři podíleli.
Můj oblíbený :). Jen pořád nechápu tu první část :D :D
Aha, moc děkuji.