Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
poprosim dnesnu napovedu
Tak dnešní hádanku jsem sice uhádl ale vůbec nevím jak jsem na to přišel. Nemám pro to žádné logické vysvětlení... :-( Jinak filmová dneska velice jednoduchá.
Jsem pyšná :D,že tenhle rok oproti těm minulým prosím o nápovědu (teprve) počtvrté. Tak tedy pěkně prosím,smutně koukám,poradí mi prosím někdo? :)
Zdravím, všechny až na jeden mám... může mi prosím někdo poradit co s tím TIPS z 10.12
Edit: Hotovo, díky za pomoc, nez ní by to nešlo :)
Prosím o nápovědu k 10. a 12. jsou to ty jediné, co mi chybí :)
Teda, dnes jste se vyradili :) vypadalo to blede, ale kdyz si poskladate druhou cast, tak prvni uz musi dojit, pokud jste o serialu aspon slyseli.
Tak nevím :ú napoví někdo seriál i film, prosím :)
Dnešní obě dvě jednoduché :) nad seriálovou je třeba se trošku zamyslet, ale jakmile dojde druhá část, tak už musí dojít i první :)
Tak moje prvni reakce na dnesni hadanku byla: "Coze?!" (ok, to neni pravda, ale moje prvni reakce byla nepublikovatelna), ale na druhe kouknuti jsem si rekla: "Jeeezis, ty ses blba, vzdyt je to jasny" :D
Ahoj, můžu poprosit o nápovědu k dnešku (22.12.) a k céčku z 16.12.? Díky moc.
Edit: tak na dnešní jsem přišla sama, ale to cčko...