Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska taky poprosím o radu, mám pocit, že na tu hádanku jdu úplně špatně.
EDIT: Děkuji za nápovědu, už mám vyřešeno :)
Poradí mi dneska prosím někdo ? :)
EDIT: tak hotovo,ale sama bych na to nepřišla :o
Tak už jsem si tu chtěla psát o nápovědu, ale furt mi vrtal hlavou jeden seriál od půlnoci, u kterého jsem si říkala, že to přece nemůže být vůbec ono a heleďme se přece jenom jsem měla pravdu :D
Ahoj ve spolek, mohl by mi prosím někdo dát alespoň malou nápovědu k dnešnímu seriálu? Film mám, tak můžu případně poradit, ale seriál netuším. Děkuji.
Bravurně udělaná hádanka, mám ji:) Jdu dumat nad filmovou.
Kaelee napsal(a):
Tak moje prvni reakce na dnesni hadanku byla: "Coze?!" (ok, to neni pravda, ale moje prvni reakce byla nepublikovatelna), ale na druhe kouknuti jsem si rekla: "Jeeezis, ty ses blba, vzdyt je to jasny" :D
Ano i moje :-)
Už už jsem chtěla jít žebrat o pomoc, ale pak jsem se na to ještě jednou mrkla a druhá část hádanky mě najednou praštila do očí a pak už jen google. Ale teda chvilku jsem přemýšlela, jak ta první část sedí na to jméno...:D Pak mi to docvaklo.:D Super hádanka dneska...:D
Tak dnešní docela lehká (po středě, uf), ale o to vtipnější. Perfektně pobavila :)