Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Deniii napsal(a):
Ahoj, mohl by mi někdo prosím poslat nápovědu k 16?
Ako vetšina ho máš v profilu. Hodnocení (1 z tých 100% :-).
Ahoj, prosím o nápovědu k dnešní hádance. Díky :)
Poraďte mi prosím
Ahoj, je tu nějaká dobrá duše, která by mi s tím dnešním hlavolamem pomohla? Já už jsem prostě v koncích. Měla jsem strašnou radost, když jsem (SAMA! :D) přišla na filmovou hádanku, ale tady už nějak prostě nevím... Moc děkuju :)
EDIT: Mockrát děkuju! Jsem asi prostě hloupá :D
Tak priznavam, proste nevim.
Serial 16 "C" jsem myslel ze uz sem na to prisel, ale pise ze to neni vono. (Ani jedna moznost) :)
A film 14. proste je to chytrejsi nez ja.
Ma nekdo prosim nejakou napovedu? Porad na to chci prijit, ale napoveda asi bude potreba. Diky :)
Moc mi to dneska seriálově nemyslí, mohl bych požádat o nakopnutí, prosím? :) Popřípadě i na včerejší filmovou.
Edit: Seriál už mám, díky fóru, a na film už taky došlo.
Hezký večer všem, prosím nějakou dobrou duši o nápovědu, jen malou prosím pro začátek.Jsem se zasekla:(
EDIT: Vyřešeno, děkuji za pomoc.
Prosím o nápovědu. Nějak nemůžu přijit ani na konec, takže ani na začátek. Děkuji :)
Edit:Děkuji moc,vyřešeno :)
Takž už jsem zase v koncích, prosím o radu na seriálovou 17 a 18.
a pokud by byl někdo tak hodný tak i filmové 1, 2, 9, 10, 13, 14, 17, 20, 21, 22 ... nějak se mi nedaří :-D