Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý večer, (nebo ráno?)
chtěl bych velmi pochválit letošní kalendář, zdá se mi moc vydařený.
Pár kousků mi ale přeci jen dělá problém, mohl bych poprosit o nápovědy k: 10, 16 a 20?
Ostatní mám, takže kdyby někdo potřeboval poradit, tak napište :)
Je to tam. Už jen tu filmovou.
Také se přidávám se svým poděkováním. Už pět let si nedovedu adventní čas představit bez vašeho adventního kalendáře :D
Seriál byl poměrně hned, film ještě potrápí. Do zítřejší půlnoci času dost. :)
Dnes extrémne chválim spracovanie seriálovej hádanky :) Ale filmová mi zatiaľ nič nehovorí :-/
Filmová ;( Stále neviem, ani po dvoch hodinách... :D
Dnes naozaj vydarená hádanka :)
Seriál na první dobrou film nechám na ráno :-D
Tak já zase mám film, ale seriál mi nechce docvaknout :/
Tak už mám vše, děkuji :) a děkuji za letošní kalendáře :)
A zase na rok útrum :(
Každopádně díky za úžasné hádanky :) Nevím, jestli už je tím pátým ročníkem člověk tak vytrénovaný, nebo to letos bylo nějaké jednodušší, každopádně tentokrát jsem to dala komplet bez nápověd a snad jen jednou na druhý pokus, jinak všechno hned :D
Seriál jsem neviděla, ale znám ho a zrovna nedávno jsem si říkala že to by se v kalendáři mohlo ukázat, jelikož by se to přesně takhle dalo ukázat ::D
Film zatím nemám. První mě napadlo Man who wasn't there a Mr. Nobody ale to evidentně není ono, tak jdu ještě chvíli přemýšlet a pak spát. :D
Jinak DÍK MOZ ZA KALENDÁŘ!!!. Letos komplet bez nápověd, seriály bych měla mít 24 pokusů na těch 23 hádankách. U filmů je to trošku horší, tak jsem to házela hlava nehlava, dokud jsem se netrefila :D